Dragoste si Sex Relatii

Te prefaci ca ai orgasm?

Te prefaci ca ai orgasm?Se stie ca majoritatea femeilor ajung greu la orgasm si daca ajung la orgasm asta nu inseamna ca traiesc punctul culminant de fiecare data cand au relatii intime. Ce-i drept, oare ajungi sa te prefaci ca ai orgasm doar pentru a-ti face partenerul sa se simte bine?
            Sa recunoastem, ca femei nu suntem asa straine intre-ale prefacutului… uneori ne vopsim parul si mintim ca e natural… chiar am ajuns sa falsam si blana (totusi, cea naturala e mult prea scumpa). Ne prefacem ca adoram cadoul primit de la o buna prietena chiar daca nu ne place deloc, insa din bun simt nu vom spune nimic. Nici sa nu mai pomenim ca unele dintre noi care nu suntem dotate de la natura ne luam sutiene push-up pentru a avea un bust mai placut ochiului (e tot o prefacatorie).
            Acum daca ii spui partenerului ca nu ai orgasm, risti ca acesta sa devina complexat si sa aiba impresia ca e numai vina lui, sa nu se simta multumit de performatele lui. Nici sa te prefaci de fiecare data ca ai orgasm nu e ok, uneori obosesti sa joci teatru. E normal sa accepti ca uneori vei avea orgasm iar alteori nu si te poti bucura in continuare de partea intima, vei simti placere si fara sa ajungi neaparat la acel punct. Normal ca sunt tot felul de tehnici si pozitii ce te pot ajuta sa ajungi la orgasm dar despre asta vom vorbi intr-un alt articol.
            E important insa sa fii deschisa intr-o relatie, sa vorbesti cu partenerul tau ceea ce simti. Dar e bine stiut ca uneori preferam sa nu spunem nimic pentru a evita discutii si tot felul de intrebari, cine are nevoie de o asemenea presiune? Eu zic sa lasi totul sa vina de la sine si sa incepi sa te concentrezi asupra momentului pe care il traiesti fara sa iti lasi mintea acaparata de alte probleme. Esti doar tu cu partenerul tau asa ca fa tot posibilul sa te bucuri de el. Si orgasmul nu este controlat doar fizic, la femei cantareste foarte mult emotia pe care o simti pe moment, iar uneori faptul ca nu simti pentru partenerul tau ceva mai profund – poate fi si acesta un raspuns la faptul ca nu ajungi la orgasm.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu