Dragoste si Sex Relatii

Partea cea mai proasta a unei intalniri…

Partea cea mai proasta a unei intalniri...“Am fost odata la o intalnire cu un tip care arata super bine insa m-a plictisit intr-un asemenea hal incat nu stiam cum sa fug mai repede, nu vorbea decat despre el si cat de bun e… boring…”Cristina, 21 de ani.
 
“Un lucru oribil a fost cand un tip tot ma batea la cap sa iesim la o cafea, intr-un final am acceptat si se pare ca m-a dus la un restaurant pe care nu si-l putea permite si nu a avut suficienti bani sa plateasca consumatia, a fost penibil” Andreea, 20 ani.
 
“Am cunoscut un misogin, toata intalnirea mi-a vorbit cu cate fete a fost si cum le-a facut pe toate sa se indragosteasca de el, continuand apoi cu o discutie cum ca el este de opinie ca femeia ar trebui sa ingrijeasca barbatul, sa aiba grija de casa si sa faca mancare buna, am crezut ca la sfarsitul intalnirii voi exploda, insa nu merita” Suzana, 25 de ani.
 
“Am avut noroc sa descopar super repede ca am dat de un tip mult prea gelos, am fost la un suc si s-a rastit la chelner ca avea impresia ca se uita prea insistent la mine, a facut o scena oribila si mi-a fost atat de rusine ca imi venea sa ma ascund sub masa, dupa 5 minute am inventat o scuza si plecata am fost” Daniela, 23 de ani
 
„Am dat peste un tip atat de zgarcit incat imi explica mie cum nu merita sa oferi flori unei fete, si-asa se ofilesc a doua zi, si cum el considera ca de la bun inceput oriunde ar merge chiar si la primele intalniri, plata consumatiei trebuie impartita in doua, niciun pic de cavalerism” Ruxi, 26 de ani.
 
„Cea mai penibila faza care mi s-a intamplat a fost sa ies cu un tip la o terasa si dupa intalnire eu am ramas acolo ca sa ma vad cu o amica sa ii povestesc cum a fost intalnirea. Minunat a fost cand eram cu amica mea la masa si l-am vazut din nou pe tip cu o alta tipa la o diferenta de o ora la aceeasi terasa. Se pare ca isi daduse intalnire de doua ori in aceeasi zi, in acelasi loc.” Iulia, 24 de ani

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu