Dragoste si Sex Relatii

Sa mergi la o a doua intalnire cu el?

Sa mergi la o a doua intalnire cu el?Intr-o lume perfecta prima intalnire s-ar traduce ca – dragoste la prima vedere – adevarul este ca de cele mai multe ori dupa o intalnire pleci ori mai mult confunza, dezamagita sau total neinteresata.
Insa daca prezenta partenerului ti-a trezit nitel interes si esti totusi un pic nesigura, e bine de stiu ca ar merita o a doua sansa daca:
–          a intrebat despre tine, despre viata ta, despre ce iti doresti sau iti place;
–          daca a fost un domn si ti-a deschis usa, a platit consumatia;
–          a fost atent la ce ii spuneai si acesta ti-a oferit un feed-back la discutie;
–          ati ras impreuna, glumit si ati fost voi insiva, in plus, se simtea atat de bine alaturi de tine si invers incat nu prea doreati ca intalnirea sa se sfarseasca prea curand;
–          ai avut ce vorbi cu el si ti-au placut comportamentul si caracterul lui;
–          nu au existat momente incomode de liniste apasatoare, ba mai mult chiar, ati folosit clipele pentru a va privi si zambi mai intens.
–          iti vorbeste despre el si nu se lauda cu cate fete are deja in carnetulul negru si nu uita totusi ca are o partenera si nu vorbeste ca o moara stricata;
Daca tu te ai simtit bine in compania lui si nici macar nu ai realizat unde a fugit timpul cand ati fost impreuna. Nici sa nu mai vorbim ca ai avut in cateva momente parte de acei fluturasi ce nu te lasau in pace si emotiile isi faceau aparitia, atunci raspunsul e simplu. Daca au trecut cateva zile si tu inca te gandesti cat de bine a fost la intalnire, raspunsul este: da! merita inca o sansa sa il vezi.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu