Dragoste si Sex Relatii

“Te iubesc” fara sa rostesti un cuvant

"Te iubesc" fara sa rostesti un cuvantUneori este mai important sa arati ca iubesti decat sa rostesti cuvintele in sine. Degeaba spui cuvintele daca nu le simti, degeaba le rostesti daca apoi te comporti cu partenera ta ca si cum ar fi doar o amica sau un obiect. Cele mai simple gesturi pot insemna totul.

Fii acolo, prezenta ta poate schimba atmosfera, alint-o, imbratiseaz-o, pregateste-i ceva dulce ce stii ca ii place si la care ea nu se astepta ca tu sa iti aduci aminte. Chiar si un mic dejun servit la pat poate spune totul (langa ceasca de cafea poti alatura un trandafir). Iar atunci cand ii spui un simplu: "Buna dimineata!", acompaniat de un zambet larg, nu mai este nevoie de nimic pentru a-i cuceri inima.

Actioneaza. Daca simti ca lucrurile nu se aseaza asa cum vrei tu in relatie atunci ia taurul de coarne. Nu o astepta pe mama, sora sau cea mai buna prietena. Lasa mandria de o parte si fii sincera cu tine si cu el si spune-i exact ce simti. Uneori "Te iubesc" este la fel de important ca acel moment in care tu hotarasti sa faci primul pas.

Experimenteaza. E important sa incercati impreuna lucruri diferite ce va pot imbunatati relatia, fie ca iubiti, prieteni sau parteneri. Poate nu este suficient pentru tine sa te tii de mana insa un scurt "sex prin telefon" poate fi ceva nou.

Fiti prieteni. Indiferent de toate obstacolele prin care treceti nu uita ca inainte de toate sa fiti prieteni. Impartasiti experiente, amintiri, dorinte, vise, nemultumiri sau planuri. E important sa aveti incredere si sprijin nelimitat unul fata de altul. Insa la fel de important este sa stiti cand sa va spuneti adevarul si sa va pastrati personalitatea.

Verde in fata. Nici o relatie nu este perfecta, cu totii stim asta si uneori partenerul sau partenera face lucruri care pur si simplu te scot din minti. Nu retine in tine tot ce te deranjeaza pentru ca astfel la un moment dat prea mult poate fi de nesuportat si atunci cand explodezi poti sa spui cu adevarat lucruri care dor. Daca ai ceva de comentat si simti ca este important sa ii spui ceva fa-o pe loc si nu lasa pentru alta data.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu