Dragoste si Sex Relatii

Din “Iubirea vietii lui” te-a clasat la “Fosta si nedorita”

Din "Iubirea vietii lui" te-a clasat la "Fosta si nedorita"Povestile de dragoste incep in cele mai multe cazuri cu fluturasi in stomac, cu nopti nedormite si cu mesaje care mai de care mai siropoase. Tu esti lumina lui, iar el devine nucleul vietii tale. Tu esti cea cu care isi vede viitorul, iar el este barbatul pentru care ai face totul. Tu esti cea mai frumoasa din lume in ochii lui, el este singurul barbat care te-ar putea face vreodata fericita.

Dar, din pacate, in mare parte sfarsitul unei povesti de dragoste ce parea indestructibila poate fi imprevizibil si extrem de dureros. Tu devii persoana care ii mananca zilele, iar cu el nu mai gasesti nici o portita de comunicare. Tu ai ajuns sa fii persoana care nu il mai intelege, iar el un necioplit pe care nu l-ai mai primi in pat nici intr-o mie de ani. Tu ai ajuns sa fii pe locul doi in viata lui, iar el doar o piesa ce ti se pare utila doar din cand in cand.

Acum sincer? Ce mai conteaza ce a dus la despartire, fie infidelitatea, lipsa de incredere, minciunile care nu mai au sfarsit, indiferenta si lipsa respectului fata de tine sau fata de relatia in sine, toate acestea pot duce la o ruptura ce nu mai poate fi innodata inapoi.

Daca te-ai trezit in situatia de a fi o "fosta" ai doua cai la dispozitie:

– Poti sa plangi in fata lui, te poti umili, poti sa ii spui ca nu iti vezi viata decat alaturi de el si sa speri ca poate mai exista o farama de iubire suficient de puternica cat sa se intoarca inapoi in bratele tale; sau

– Poti sa pari indiferenta, sa incerci sa il faci gelos la randul lui si sa fii tot mai cocheta. Dar sperantele ca el sa se reintoarca sunt destul de mici si nu trebuie sa te minti ca totul va avea un rezultat pozitiv. E posibil sa se reintoarca la tine insa sa realizezi ca odata increderea ta distrusa nu mai poti trece peste. Insa niciodata nu vei avea regretul ca nu ai incercat sa il retii sau sa lupti pentru el.

Poti sa asculti la rece tot ce are el de spus, sa te ridici si sa ii spui ca iti doresti sa fie fericit (chiar daca in gandul tau speri sa pice intr-o gaura de canal si nimeni sa nu ii auda tipetele) si sa pleci cu demnitate si cu fruntea sus. Dar va fi extrem de greu sa calci deja pe o inima facuta scrum, iar sa iti mentii calmul va fi ca si cum ai incerca sa potolesti o tornada.

Poti sa stergi pentru moment tot ce iti readuce aminte de el, si sa ii ignori telefoanele in care te intreaba daca esti bine (nu ai nevoie nici de mila si nici de grija lui) si sa iti refaci viata incet dar sigur.

"Poate" insa este un cuvant mare, pentru ca nu stim exact cum vom putea reactiona atunci cand suntem la pamant. Zicala ca "orice sut in fund este un pas inainte", este un adevar crud, dar corect. Si gandeste asa, daca ati fi ramas impreuna in continuare si dupa ani buni cand iti este lumea mai draga el ar distruge totul, caderea ar fi mult mai dureroasa. Uneori, mai devreme este mai bine, te vei vindeca mai repede si vei putea recladi ce ai pierdut.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu