Dragoste si Sex Relatii

Sfaturi pentru o relatie noua

Sfaturi pentru o relatie nouaCand esti prinsa intr-o relatie noua, primele luni pot fi din anumite puncte de vedere o mica tortura. Trecand peste pasiunea ce iti pune sangele in miscare sau fluturasii care nu iti lasa inima in pace. Apar acele temeri si nesiguranta ce se regasesc la inceputul fiecarei relatii. Oare cine va spune primul "te iubesc"? Oare parintii lui ma vor place? Etc.

Cand relatia devine din ce in ce mai serioasa atunci deja poti incepe sa il prezinti prietenilor, cunoscutilor drept "Iubitul meu". Nu cumva sa ii spui doar pe numele mic lasand totul in aer. Astfel ajungi sa oficializezi intr-un fel relatia dintre voi de la potentiali iubiti la iubiti cu acte in regula.

Daca nu ia el taurul de coarne atunci cand vine vorba sa ii cunosti sau sa iti cunoasca parintii, atunci actioneaza tu. Fa tot posibilul prin orice scuza mai plauzibila pentru a face cunostinta cu ai lui sau lui cu ai tai.
Ai grija sa nu te misti insa prea repede. Pentru ca o relatie noua poate muri la fel de repede cum a si aparut.

Desi tu vrei sa iti petreci fiecare moment din zi cu el, baietii sunt mai practici si au nevoie de spatiul lor. Asa ca nu trebuie sa pari prea atasata de dansul ci sa iti continui viata si cu alte activitati care nu trebuie neaparat sa il cuprinda si pe el.

Baietilor le place sa iti pastrezi aceea alura de mister si sa nu ii spui tot despre tine din prima. Indiferent cat de mult iubesti trebuie sa ai grija sa nu iti pierzi identitatea, sa nu uiti de prieteni sau de familie. Este normal ca persoana care ti-a cucerit inima sa iti acapareze mare parte din timp insa nu tot. De exemplu, ofera-i din timpul tau 50-60 %, iar restul imparte-l intre familie, prieteni, activitati sau pur si simplu rezerva-l doar pentru tine.

Daca vrei sa rezolvi o problema serioasa dintre voi doi nu cumva sa utilizezi messengerul, sms-urile, mailuri etc. O relatie inseamna ca aceste discutii sa aiba loc fata in fata. Iar daca iti este frica de astfel de discutii, ori esti cu persoana gresita ori nu esti pregatita inca pentru o relatie.

Nu iti pierde principiile si nu uita cine esti tu cu adevarat. E adevarat, intr-o relatie se fac si compromisuri insa nu de genul celor care te transforma si care atunci cand te uiti in oglinda nu te mai recunosti. Nu iti compara iubitul cu fostul. E normal sa nu fie identici si de aceea si relatiile vor fi diferite si iubirea altfel pentru ca e o alta persoana si mereu trebuie sa tii minte asta inainte sa ii reprosezi ca nu se inalta la nivelul celuilalt (lucru ce nu ar trebui niciodata sa iasa de pe buzele tale).

Daca aveti anumite limite vorbiti despre ele. Fie ca e vorba de restrictia de a nu ii utiliza periuta de dinti sau de faptul ca ai nevoie sa iesi doar tu cu fetele din cand in cand. Este important sa va cunoasteti si sa va respectati.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu