Dragoste si Sex Relatii

Incepi sa ai indoieli in privinta “alesului”

Incepi sa ai indoieli in privinta "alesului"E firesc ca, atunci cand iubesti si esti iubita, sa se aseze totul perfect ca un puzzle. La inceput aproape totul e bine si nimic nu pare sa zdruncine acest lucru. Insa cand incep sa apara indoielile sunt ca un virus ce iti ataca sentimentele iar si iar, increderea iti este testata, rabdarea dusa pana la limita si sprijinul pe care tu il oferi lui este intins la maxim.

Il vedeai ca fiind jumatatea ta, sufletul pereche pe care l-ai cautat de atata timp. Si incet il simti cum parca incearca sa se indeparteze de tine, gesturile lui devin mai reci, cuvintele adresate mai putine, cauta scuze sa petreceti cat mai putin timp impreuna si cand in sfarsit sunteti doar voi doi parca ai fi alaturi de un strain care se simte inconfortabil acolo. Uita ca trebuie sa te puna in tema cu anumite lucruri, nu se mai tine de promisiuni, il prinzi cu diverse minciuni si incepe usor dar destul de vizibil sa dispara si acel respect pentru tine.

Incepi sa te indoiesti de tine si sa incerci sa gasesti raspunsurile pe care el nu ti le ofera, increderea in tine este zdruncinata deoarece te simti goala prin interior cand inima ta este calcata in picioare chiar de persoana in care aveai cea mai mare incredere de pe lume. Incerci sa cauti semne in trecut care sa iti fi spus de schimbarea lui de acum, atat de subita ca si cum nu el ar fi persoana de care te-ai indragostit atat de tare.

Insa ce stiu eu sigur este ca, atunci cand iubesti nu poti sa fii egoist, cedezi destul de repede in fata anumitor dorinte pentru ca vrei sa il vezi pe cel de langa tine fericit, cauti sa te impaci dupa ce te certi pentru ca stii ca nu merita sa va pierdeti timpul cu mici harjoneli care nu isi au rostul. Dar cel mai important lucru este ca atunci cand iubesti sa nu incerci sa schimbi persoana de langa tine, poate doar sa o indrumi un pic, dar mai mult de atat nu. O persoana nu se schimba cu adevarat niciodata; ori o accepti asa cum este ori nu o accepti deloc.

Inainte de a lua o decizie brusca incearca sa vorbesti cu el despre temerile voastre, despre ceea ce simtiti impreuna, pentru ca pana la urma trebuie sa incerci sa lupti pentru ceea ce iti doresti si mai ales pentru cel pe care il iubesti. Nu renunta fara lupta doar din incapatanarea de a dovedi care pe care poate pune la punct.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu