Dragoste si Sex Relatii

Te-a inselat. Vrei razbunare?

Te-a inselat. Vrei razbunare?O femeie ranita este ca o leoaica incoltita, care va recurge la orice metoda de intimidare.
           
            Cand afli ca ai fost inselata simti o tristete profunda, care iti ingheata orice fibra a corpului. Intre tristete si resemnare este acea patura de dulce razbunare, care poate bantui prin mintea ta foarte staruitor si ispititor. Daca nu stii cum sa te controlezi si cum sa iti inabusi dorinta malefica, poate sa puna cu usurinta mana pe tine si sa te dermine sa faci gesturi sau sa arunci vorbe care, cu siguranta, il vor rani.
 
            Care este solutia?
            Nu te grabi in a lua o decizie. Lasa inima sa respire un pic, lasa-ti mintea sa isi recupereze echilibrul si emotiile sa reintre in balanta. In aceasta clipa, mai importanta decat razbunarea esti tu. Acorda-ti timp sa reinveti sa traiesti, sa respiri, sa continui fara el in viata ta.
 
            Ce sa nu faci:
– Nu-l asaltacu mesaje si telefoane inutile, fie pentru a-i spune ce ai pe suflet, fie pentru a-i adresa cele mai dure cuvinte.
– Nu recurge la aventura. Uneori iti vine sa te arunci, imediat dupa o astfel de situatie, in bratele altcuiva, doar pentru a uita pentru o clipa de suferinta ta. Tot ce vei reusi este sa aluneci si mai adanc intr-un abis fara fund si fara lumina.
– Nu-i distruge lucrurile. E usor sa arunci tot ce ii apartinea, sa spargi, sa dai foc ori sa i le rastorni in fata casei. Mai simplu e sa le pui pe toate intr-o cutie pe care o vei deschide cand te vei simti pregatita sa decizi ce faci cu ele.
– Nu-ti provoca durere. Sa te ranesti rau doar ca sa-l determeni pe el sa regrete sau sa-l faci sa se simta vinovat, nu va rezolva situatia.
 
Important este sa nu faci nimic sub influenta impulsului si a durerii.
 
      Ce este de facut?
Stiu ca pare imposibil, dar uneori ignoranta este o binecuvantare. Acum, cand totul este atat de proaspat, iar durerea atat de palpabila, nu este loc pentru ura, nu este loc pentru razbunare. Orice ai spune, orice ai face, este de prisos. Cand iubesti pe cineva, nu poti sa-l urasti, indiferent ce ar face, nu poti fi egoista cu el si nu poti sa ii vrei raul. In schimb, trebuie sa fii indiferenta, doar asa incepi sa te vindeci.
      Ura este un sentiment puternic, un sentiment care te consuma, te stoarce de energie, iti oboseste sufletul. Indiferenta te face sa te uiti in alta parte, iti deschide un drum care acum cateva clipe nu era acolo si pe care tu trebuie sa pornesti cu speranta ca va fi bine.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu