Dragoste si Sex Relatii

Barbatul care nu te va face fericita!

Barbatul care nu te va face fericita!Este adevarat, de cele mai multe ori, femeile nu stiu exact ce isi doresc de la un barbat, dar intotdeauna vor sti cu exactitate ce nu vor de la acesta.
           
            Mai usor este sa tragi o concluzie dupa anumite semne pe care barbatul care iti place le ofera, decat sa te arunci intr-o relatie si de-abia apoi sa vezi daca vrei sa continuui cu el sau nu. De ce sa consumi energie, emotii, sentimente, timp si, poate, bani pentru o persoana despre care incepi deja sa ai banuieli ca nu va fi de viitor sau care te va rani cu siguranta?
 
            Barbati care trebuie dati la o parte:
 

  1. Tipul stiu tot/critic tot: ai nevoie de cineva cu care sa poti vorbi, care sa stie sa te asculte si care vrea sa fiti o echipa, nu sa incerce in fiecare zi sa arate ca e mai bun decat tine, ca poate face totul mai bine. Nu e usor si nici prea placut sa te trezesti in fiecare dimineata cu gandul ca iar trebuie sa ii faci fata.
  2. Tipul pentru care femeile sunt doar un accesoriu: cand cauti ceva serios, ceva care sa aduca echilibru in inima ta, ultimul lucru de care ai nevoie este un tip care schimba femeile zilnic. Chiar daca iti place la nebunie de el, nu te amagi cu gandul ca tu vei fi cea care il va schimba.
  3. Tipul esti a mea si fac ce vreau cu tine: barbatul posesiv si gelos este o combinatie fatala. Cu usurinta poate sa treaca de la o stare la alta si iti poate rapi o parte din personalitate. Sa traiesti sub ochii de soim ai iubitului, fara sa ai parte de nici un pic de libertate sau incredere, nu este recomandat.
  4. Tipul pentru care femeia este doar o sclava: de la un cuvant sau un gest urat pana la o fapta oribila nu e distanta chiar asa mare. O relatie fara respect, cu un sentiment de frica si de neputinta nu e ok deloc. Viata e atat de scurta, incat nu se merita sa fii cu o persoana al carei scop este sa te faca nefericita.
  5. Tipul ce este al meu, e doar al meu: egoistul poate fi extrem de obositor, este ca o lipitoare care suge orice strop de energie, care te face sa uiti ca, intr-o relatie, trebuie sa si zambesti, nu doar sa stai cu griji.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu