Dragoste si Sex Relatii

Tactici simple pentru a o face fericita

Tactici simple pentru a o face fericitaBaietii pierd din vedere un lucru, pentru o fata si cel mai mic gest poate sa ii lumineze privirea atat timp cat este facut de tine. Daca te iubeste nu este nevoie sa cobori luna de pe cer, nu este nevoie sa ii cumperi o insula pentru ca ea sa iti zambeasca si sa iti spuna ca toata inima ei este a ta.

Gesturile mici, facute cu drag in momentele potrivite pot sa transforme orice scorpie in miere. Pentru o fata este foarte important sa o faci sa se simta in siguranta si confortabila in relatie, iar lucrul asta nu este atat de greu de realizat asa cum s-ar presupune.

Ea rar va spune exact ce isi doreste pentru ca vrea ca lucrurile sa vina de la tine, fara ca ea sa le specifice, insa cu siguranta vrea ca din cand in cand sa o faci sa se simta ca e unica pentru tine.

Gesturile mici carora fetelor le dau o importanta mare:

1. Joaca-te cu parul ei, aseaza-l cu degetele tale, priveste in ochii ei si spune-i ca e cea mai frumoasa din lume.

2. Atunci cand vine spre tine sau va intalniti undeva anume, acorda-i toata atentia ta, priveste-o ca si cum nu exista nimeni altcineva in jurul vostru.

3. Saruta-i incheieturile mainii si ochii, sunt gesturi care o fac sa se simta atat iubita cat si protejata, iar daca sunt facute inainte de culcare au cel mai mare efect.

4. Cand mai putin se asteapta, chiar si in mijlocul unei certe furtunoase spune-i "Te iubesc".

5. Cand e suparata, fa tot ce iti sta in putinta pentru a o face sa zambeasca, rapeste-i gandurile negative si fa-o sa se concentreze asupra voastra.

6. Surprinde-o aducandu-i aminte inainte ca ea sa realizeze ca acusi se apropie aniversarea voastra, faptul ca tu ai retinut asta va conta mai mult pentru ea decat orice cadou i-ai darui.

7. Laud-o printr-un compliment potrivit atunci cand vezi ca poarta ceva nou.

8. Chiar daca sunteti inconjurati de prieteni si prietene, acorda-i atentia ta si fie ca ii oferi cate un compliment chiar de fata cu ei sau un gest tandru, asta o va face sa se topeasca in bratele tale.

Dar cele mai mari gesturi pe care o fata le adora si o fac sa isi piarda inima sunt cavalerismul, respectul si umorul.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu