Dragoste si Sex Relatii

Despartirile la moda

Despartirile la modaCe-i drept, vad in jurul meu din ce in ce mai putine cupluri care au iubiri de lunga durata, iar relatii ca ale parintilor nostri, care poate vor ramane alaturi pana la adanci batranete incep sa fie doar povesti sau imagini poetice a doi batranei ce se tin de mana prin parc.

Noile metode de despartire

Din ce in ce mai putin apreciata este metoda discutiei fata in fata, cand persoana pe care o iubesti chiar are curajul sa iti spun ca totul s-a terminat intre voi. Calea din ce in ce mai apreciata de cei care vor sa rupa o relatie este cea telefonica sau prin SMS. Apoi urmeaza e-mailul si mesajele instant trimise printr-un serviciu de messenger sau postate pe Facebook. Comic, tragic, nici nu conteaza, o despartire mereu va fi dureroasa, indiferent sub ce forma este facuta.

Motivele cele mai dese care duc la ruperea relatiei
    
Toti vrem sa intalnim acel suflet-pereche cu care sa ne simtim in siguranta pentru tot restul vietii. Insa restul vietii poate fi foarte inspaimantator atunci cand ai indoieli sau esti nesigur pe propria relatie, iar sufletul-pereche din cate stiu e doar unul desi exista sute de milioane de oameni pe intreg globul, deci ar trebui sa fii extrem de norocos sa il intalnesti pe al tau.

Printre motivele din top care pot conduce la destramarea unei relatii amintim:
 
– Infidelitatea;
– Lipsa de atentie si iubire din partea partenerului si lipsa interesului pentru a investi in relatie;
– Nepotrivire de caracter (faimoasa scuza!)
– Sexul nu este bun;
– Distanta.

Atractia dintre cei doi se pierde undeva pe drum si fara a avea si unele puncte comune nu mai reusesti cu timpul sa realizezi care sunt motivele pentru care mai esti inca alaturi de persoana respectiva.

Acum nu ar trebui sa judecam de ce cineva si-ar dori despartirea. Ce ar trebui sa avem in vedere este problema daca persoana pe care o iubesti a ajuns sa nu te mai iubeasca si sa nu mai fie fericita alaturi de tine si atunci oare ar fi corect si fata de tine si fata de ea sa o mai tii langa tine? Si apoi, de unde regula ca poti iubi doar o persoana si cine a spus ca iubirea poate fi delimitata?

Dragostea e prea completa sa fie explicata, iar daca ai norocul ca dintre miliardele de oameni tu sa fii alaturi de persoana cu care te simti complet si sentimentele sunt reciproce lupta pentru ce ai, pentru ca asa ceva se traieste foarte rar.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu