Dragoste si Sex Relatii

Semne ca vei fi parasita

Semne ca vei fi parasitaIubirea este asemanatoare cu extragerile loto, total imprevizibile, dar cu putin noroc poti sa tragi totusi lozul cel mare. Despartirile sunt oribile, sa simti cum inima iti este smulsa din piept si calcata sub propria ta privire fara sa poti face nimic este ca o tortura lenta care iti sfasie fiecare particica a sufletului tau.

Sa te simti total pierduta pentru ca stii ca de maine el nu va mai fi langa tine, sa stii ca de amintirile tale se va alege doar praful pentru ca el va ajunge sa iubeasca pe altcineva este ca gerul in mijlocul verii.

Dar daca vezi unele semne din timp poate reusesti sa te scutesti macar de un sfert din suferinta ce va urma, pentru ca vei face tu alegerea inspirata inainte ca el sa aiba puterea de a te distruge:

– usor, acesta inceteaza sa te mai caute, sa te sune la fel de mult cum o facea, nu te mai contacteaza la fel de des, fie ca e vorba de emailuri, messenger sau sms-uri;

– evita sa aiba cu tine discutii importante, fie vorba de propria relatie sau de viitorul ei;

– inceteaza sa mai faca planuri pentru voi doi, fie ca e vorba de o casa, de o excursie in doi, de a merge la parinti in vizita;

– dedica tot mai mult timp muncii sau altor preocupari si nimic doar pentru voi doi;

– cauta sa va certati din lucruri care sunt prea stupide pentru a le accorda atat de multa importanta;

– face din ce in ce mai des gesturi care el stie ca pe tine te enerveaza, aproape ca vrea sa ajungi sa il dispretuiesti ca sa faci tu prima pasul ca el apoi sa nu se simta vinovat.

Se spune ca cel mai mare sacrificiu pe care il poti face este sa ii dai voie persoanei pe care tu cel mai mult o iubesti sa plece din viata ta pentru a fi fericit cu altcineva. Si cred ca este cel mai corect lucru pe care il poti face din momentul in care dragostea nu mai este suficienta intre voi doi si chiar si tu incepi sa fii nefericita in ciuda sentimentelor pe care le mai poti avea.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu