Dragoste si Sex Relatii

Tabu in dormitor: Masturbarea – sa nu iti fie frica sa te atingi


Cuplu

Sa iti cunosti propriul trup este un lucru care iti ofera avantajul de a sti exact ce butoane sa apesi sau pe care sa insisti pentru a resimti o mai mare placere in timpul actului sexual. Unele persoane privesc masturbarea ca un subiect tabu pe care prefera sa il ignore si nici nu ar recunoaste ca ar face asa ceva vreodata. Ce trebuie sa stii este ca masturbarea este cel mai normal lucru posibil pentru cunoasterea propriului trup si a modului in care el reactioneaza atunci cand este stimulat.

Nu trebuie sa iti fie nici pe departe rusine sau sa te inrosesti pana in varful urechilor daca un astfel de subiect apare in discutie, toata lumea o face la un moment dat, fie ca e de mai putine ori sau de mai multe ori, atat femeile cat si barbatii practica acest obicei. Priveste deci masturbarea ca o tehnica de invatare in care iti directionezi sau iti antrenezi zonele ce iti produc placere sa reactioneze asa cum doresti si la o intensitate mai mare. Totodata acest act te ajuta sa scapi de tensiunea acumulata in timp, printr-o simpla tehnica de auto-satisfacere putand sa te descarci de toata energia negativa si obtinand suplimentar un val de placere.

Recomandat este ca atunci cand alegi sa "te joci" cu tine sa ai grija de trei lucruri:

1. Cel mai important este locul in care alegi sa iti pui in practica propria dorinta, trebuie sa fii sigura ca nimeni nu va da peste tine, este tare neplacut ca in mijlocul actiunii cineva sa intre brusc peste tine, este putin spus ca vei intra in podea de rusine.

2. Nu te grabi, foloseste miscari lente, joaca-te, fii curioasa, nu te fugareste vreu leu de la spate sa termini cat mai repede, profita de acest moment pentru a descoperi noi lucruri despre simturile tale si de a te cunoaste mai bine.

3. Lasa-ti mintea sa fie libera, nu te gandi la problemele de pe parcursul zilei, cine te-a suparat sau cu ce, acum lucrurile astea nu trebuie sa conteze, transforma-le in praf si arunca-le pe geam. In acel moment mintea ta trebui sa iti permita sa fii tu cine doresti, sa fii cu cine doresti si sa faci numai ce iti doresti, asa ca nu te retine in a avea fantezii chiar daca "visezi cu ochii deschisi".

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu