Dragoste si Sex Relatii

Ce sa nu spui unui barbat in pat


Cuplu

Exista momente intime intre un barbat si o femeie care pot da nastere unei legaturi afective ce nu mai poate fi rupta cu usurinta, momente in care cei doi devin o singura fiinta si sunt pe un val ce nu poate fi oprit indiferent de ce obstacol le apare in cale. Patul este locul in care cei doi se concentreaza numai si numai asupra lor si toata atmosfera lucreaza in a obtine placere si a oferi placere. Prin propriile miscari va exprimati iubirea sau sentimentele nutrite unul pentru celalalt intr-un mod care nu are nici cea mai mica legatura cu inima sau cu mintea ci doar cu simturile voastre.

Astfel ca acolo este ultimul loc in care trebuie sa aduci in discutie subiecte ce nu isi au rostul si care ii taie atat lui cat si tie cheful, iar in loc sa va bucurati de un moment ce este benefic pentru amandoi ajungeti sa va certati sau sa va ignorati si sa adormiti imbufnati, nesatisfacuti si chiar mai stresati decat atunci cand ati pasit in dormitor.

1. Este ultimul loc in care sa ii spui ca ti s-a parut ca a privit cam lung o anumita fata. Vrei sa se gandeasca la tine sau la alta? Mai bine scoate la iveala leoaica din tine si dovedeste-i de ce restul fetelor nici nu mai exista atunci cand tu esti langa el.

2. Cu atat mai putin sa nu ii reprosezi ca ti se pare ca are urechile prea mari ori nasul, sau ca ti se pare ca coastele i se vad aiurea prin piele ori ca are burtica cam mare. Daca vrei sa ii darami un pic orgoliul, poti folosi critica in timpul actului sexual insa daca vrei ca el sa fie la un potential maxim, atunci inlocuieste criticile cu punctele tari, va fi stimulat mult mai bine in a-ti dovedi tie ce barbat ai langa tine.

3. Daca acum vrei sa ii spui ca este neglijent in ce te priveste si ca tu ai impresia ca nu te iubeste la fel de mult, iar nu este momentul, astfel de discutii plictisesc partenerul, ii strica cheful si ii arata lui cat de nesigura esti tu pe ceea ce el simte pentru tine. De aceea lasa discutiile de acest gen pe maine dimineata, iar acum zi-i cateva vorbe "murdare" la ureche pentru a-l starni si mai tare si pentru a-i arata in acelasi timp cat de sigura esti pe ceea ce vrei. Caci tu il vrei pe el.

4. Sa ii aduci aminte ca nu si-a spalat farfuria, ca nu isi pune hainele la loc, iar nu este un lucru dorit, insa poti sa transformi totul intr-un joc si sa il certi pentru aceste scapari dominandu-l si "pedepsindu-l" cu trupul tau.

5. Cel mai grav lucru insa este sa faci comparatii intre el si un alt baiat, acest lucru trebuie interzis prin lege, daca tu esti cu el acum, el este tot ce conteaza, el este pe primul loc si in acelasi timp trebuie sa aiba toata atentia ta. Nu iti pierde timpul facand comparatii si ratand momente ce pot fi placute pentru amandoi.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu