Dragoste si Sex Relatii

Cand sunteti doi, dar te simti singura


Cuplu

Se intampla uneori ca o relatie in doi sa se transforme intr-o relatie in care lupta doar o singura persoana. Ti se poate intampla chiar tie sa realizezi ca nu mai iubesti persoana de langa tine insa alte lucruri te tin acum legata de ea, obisnuinta, siguranta de a avea un partener langa tine si protectia pe care el ti-o poate oferi. Insa daca inima ta se schimba, orice ai incerca pentru a-ti reinvia sentimentele nu va merge.

Il privesti si totusi parca te uiti prin el, il atingi, dar simti ca nu esti langa el, il privesti si iti doresti sa fii in alta parte. Nu te pripi in a face o alegere pe care o poti regreta mai tarziu. Nu vrei sa pui punct unei relatii si apoi sa regreti amarnic. Desi poate acum vezi in fata ochilor doar punctele negative ale relatiei, cum nu te asculta, cum vorbiti, dar nu spuneti nimic si nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, cum amandoi va doriti cu totul altceva de la viata de la voi, cum tu incepi sa urasti fiecare gest pe care il face sau cum fiecare discutie cat de simpla se transforma intr-un conflict.

Incerca pentru inceput sa te linistesti, mai bine taci decat sa spui mai mult decat ar trebui, nu te grabi in a lua o decizie pentru ca s-ar putea doar sa treci printr-o perioada mai dificila in care tu te schimbi, poate te-ai maturizat si incepi sa vrei cu totul alte lucruri de la tine, de la el, de la viata. Un lucru este insa sigur, este de datoria ta sa lupti macar pentru ca aceasta relatie sa mearga in continuare, insa inainte de a incepe lupta incearca sa descoperi in inima ta exact ce vrei, pentru a sti cum sa actionezi. Iar daca te simti confuza, nehotarata, atunci lasa timpul sa hotarasca pentru tine, insa atentie, nu lasa ca timpul sa treaca, iar tu sa fii tot mai nefericita.

Fiecare relatie are suisuri si coborasuri, este ceva absolut normal, ce nu este normal este sa te simti nefericita in fiecare clipa in care esti cu el. Incearca sa pleci intr-o excursie, sa fugi undeva pentru o perioada in care sa nu il mai vezi, doar asa iti poti clarifica sentimentele tale si poti lua o decizie corecta fara a fi influentata de nimic. Cere si parerea persoanelor dragi, poate ele iti vor arata lucruri pe care tu nu le poti vedea.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu