Dragoste si Sex Relatii

Ar fi trebuit sa fiu eu in locul ei!

        Ar fi trebuit sa fiu eu in locul ei!    Cand nu lupti pentru ceea ce iti doresti, mereu ajungi sa regreti, poate nu azi, poate nu maine, poate te minti ca esti ok, ca nu iti pasa cand peretii inimii tale nu se sfarma atunci cand ii vezi pe ei doi tinandu-se de mana!
            Te intrebi ce ar mai fi trebuit sa faci ca sa il tii langa tine, poate ar fi trebuit sa spui ceva mai mult, poate ar fi trebuit sa actionezi altfel, poate ar fi trebuit sa muti muntii din loc pentru a-i dovedi ca inima ta este si va fi pentru totdeauna numai a lui.
            Tortura de a vedea persoana iubita in bratele altcuiva provoaca o durere ce poate ingenunchia chiar si pe cea mai puternica persoana. E ca si cum ai vedea o tornada ce se apropie spre tine si tu nu te poti misca din loc, nu te poti ascunde, nu poti fugi din calea ei.
            Dar poate lucrul care te inspaimanta si te intristeaza in acelasi timp este ca nu o poti uri pe ea, nu ai cum sa o urasti cand o vezi zambind in bratele lui, nu ai cum sa o dispretuiesti cand il alinta, nu ai cum sa nu recunosti ca, daca ai fi fost in locul ei, ai fi fost la fel de fericita cum este ea. Tot ce poti face este sa intorci spatele si sa pasesti in celalalta directie si sa pui cat mai multa distanta intre voi doi. Da…e actiunea unui om las, a unui om care fuge, dar este, cred, singurul caz cand se accepta sa fugi, pentru ca durerea provocata de o inima distrusa poate duce pe oricine pe marginea prapastiei. Decat sa te chinui incet si lent, mai bine lasi totul in urma si pleci.
            Da ….asa este:
–          tu ar fi trebuit sa fii cea care il priveste dimineata, cand el se trezeste langa tine;
–          tu ar fi trebuit sa fii cea care il saruta;
–          tu ar fi trebuit sa te pierzi in bratele lui;
–          tu ar fi trebuit sa fii cea cu care descopera lumea;
–          tu ar fi trebuit sa fii acolo, cand el are cea mai mare nevoie de tine;
–          tu ar fi trebuit sa fii sufletul pereche pe care el il cauta;
–          tu ar fi trebuit sa fii cea care il face sa zambeasca;
 
E crud, e dur, dar raspunsul este ca nu, nu tu detii inima pe care el o vrea alaturi. Si e trist si dezamagitor si iti zguduie intreaga fiinta, insa tot ce poti face este sa mergi mai departe….cat mai departe… pana inima ta va incepe sa bata din nou…insa de aceasta data pentru altcineva. Nici o lege, nici un ordin, nici o regula nu poate determina o inima sa iubeasca pe cineva daca ea nu simte asta!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu