Dragoste si Sex Relatii

Pentru iubire mereu trebuie sa lupti

Pentru iubire mereu trebuie sa luptiSunt sigura ca, pentru fiecare dintre noi, exista un suflet pereche. Trebuie, insa, sa recunoastem ca e destul de greu sa-l intalnim.
 
            Pe lumea asta sunt miliarde de oameni, in toate colturile planetei. De unde stim noi ca sufletul pereche nu se afla la mii de kilometri distanta? Poate sufletul tau pereche e in Canada. Cand privesti asa lucrurile, pare destul de greu sa-ti poti intalni vreodata alesul.
            Ce ma enerveaza pe mine e ca, in ziua de azi, nu se mai lupta pentru persoana iubita.
 
            Ne lasam influentati de factori externi:
de ce spun prietenii;
– de ce crede familia;
– de ce face sau nu face partenerul;
– de gandul ca, daca nu este sortit sa mearga, nu merge;
– de speranta ca exista altcineva pentru tine, acolo, undeva.
 
Daca ai o persoana care te iubeste, te respecta, iti este alaturi in cele mai grele momente ale vietii tale, daca te face sa te simti, unica, frumoasa, cu care te poti certa, dar stii ca dupa un pic de timp cautati amandoi sa va impacati, care stie cum sa te iubeasca, cum sa te asculte si este cel mai bun prieten al tau, eu consider asta o mare dragoste.

            Iar daca apar probleme in cuplu, dar tu nu vrei sa se termine, «la naiba» cu ce spune restul lumii, lupta pentru el, lupta pentru voi, lupta pentru a fi fericiti impreuna.

            Renuntam prea usor, preferam fie sa ignoram problema, fie sa incetam cu totul sa mai facem ceva, inclusiv chiar sa mai vorbim. Pur si simplu, a doua zi totul e praf si te comporti ca si cum nu v-ati cunoscut niciodata.

            Raspunsul meu pentru o astfel de situatie: inghite orgoliul, lasa mandria deoparte, ridica-ti fundul de pe canapea si lupta pentru barbatul pe care il iubesti, lupta pentru relatia ta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu