Dragoste si Sex Relatii

Semne ca este afemeiat

Semne ca este afemeiatBarbatul potrivit iti poate face viata un vis, incepi fiecare dimineata cu un zambet, esti fericita doar din simplul motiv ca el exista in viata ta, te simti implinita, este sprijinul tau de care aveai nevoie, este cel mai bun prieten si este persoana pentru care ai face totul, alaturi de el tu iti doresti sa fii mai buna.

Insa barbatul nepotrivit iti poate impovara inima, mereu inchisa, avand o atitudine pesimista, esti mereu intr-o instabilitate emotionala, irascibila si nervoasa din orice motiv neimportant. Intr-o fractiune de secunda el iti poate zgudui intreaga lume, nu ai incredere in voi si nici tu nu mai stii ce iti doresti. Te simti epuizata fizic si psihic, satula de nopti nedormite, de gelozia ce te poate macina prin interior. Aproape sufocata de situtia in care te afli simti ca te ineci treptat.

Semne ca este un afemeiat si trebuie ignorat:
–    Evita sa petreceti noptile impreuna, nu il deranjeaza partea intima dintre voi doar ca nu doreste sa se lege prea mult si atunci prefera ca fiecare sa doarma in propriul lui pat dupa ce actiunea se termina.
–    Nici sa nu te gandesti sa aduci in discutie cuvantul "relatie", este ca si cum l-ai lovi direct dupa ceafa, nu va sti cum sa evite subiectul sau sa fuga mai repede din preajma ta.
–    Vorbeste foarte deschis cu tine despre alte femei, ca si cum putin i-ar pasa ce simti tu despre asta sau macar ca te ar putea rani.
–    Cuvantul casatorie pentru acest tip de barbati e ca o boala de care trebuie sa se trateze, evita orice subiect de gen iar daca tu insisti chiar iti va spune in fata ca nu il intereseaza si daca nu iti convine situatia poti pleca oricand din viata lui.
–    Evita sa mergeti impreuna in locuri cunoscute de prietenii lui si va fi foarte atent ca mai mereu sa fiti doar voi doi incercand sa mentina un fel de relatie "secreta". Daca nimeni nu stie de ea este ca si cum nu ar exista.
–    Nu doreste sa iti cunoasca prietenii sau familia. Barbatii care nu doresc sa ia responsabilitatea unei relatii nu se vor apropia prea mult.
–    Daca vrea doar sex atunci te va suna doar cand va avea nevoie de asta, nu veti fi cei mai buni prieteni si nu vor exista plimbari sau iesiri, cu atat mai putin concedii impreuna si sa iesiti ca si cum ati avea o relatie. Veti vizita des apartamentul lui/al tau sau poate un hotel pentru ca intre patru pereti nu ia nastere o relatie ci se consuma.
–    Dar cel mai bine realizezi ca nu doreste ceva serios prin faptul ca nu vorbeste despre viitorul vostru impreuna. Traieste momentul, traieste acum, iar maine pentru voi doi nu exista.

Acum depinde, daca vrei si tu doar o jucarie….ce te opreste? Insa daca vrei ceva serios atunci retrage-te dintr-o astfel de "relatie" ce te-ar putea distruge emotional.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu