Dragoste si Sex Relatii

Ti-a tras “TEAPA”?

Ti-a tras "TEAPA"?Ai pierdut doua ore in fata oglinzii. Te-ai coafat, fardat, rujat, parfumat, ti-ai ales cea mai buna tinuta dupa cateva ore de nehotarare, stres si cautari prin dulapul care la o prima privire iti era ostil.

In sfarsit esti gata, dar in mai putin de cateva minute afli ca el anuleaza totul sau poate chiar se preface ca a uitat de intalnirea voastra si zice nu mai poate ajunge.

Nervii care te cuprind ar speria chiar si un leu flamand din fata ochilor tai, in acel moment tot ce ai vrea este sa ii dai un sut fix unde il doare mai tare si sa il impingi pe scari.

Care sunt pasii care sa te readuca inapoi pe linia luciditatii:

1. Nu ii gasi scuze: Ca poate a avut nu stiu ce problema, ca a uitat (ce sa ii faci, se mai intampla!). Stop! Un baiat daca vrea cu adevarat sa te vada nu gaseste nici un fel de scuze, face tot posibilul sa nu intervina nimic in programul lui pentru a te vedea.

2. Accepta situatia si nu te simti umilita, nu este vina ta ca el este un mamifer fara neuroni. Se mai intampla, stim prea bine ca orice lac are si mormolocii sai.

3. Nervii. Controleaza-te nu are nici un rost sa iti arunci telefonul tau, pe care totusi ai dat bani si cu atat mai putin sa il suni pe el si sa ii tii o teorie cat casa, care tot tie iti va lasa un gust amar. Mai bine suna o prietena si spune-i ce ai pe suflet pana ce te descarci de toate.

4. De ce tie? Nu are rost sa incepi sa te intrebi: Oare e vina mea? Am insistat prea mult? Nu sunt suficient de frumoasa? Nu ma place chiar de loc? Ar trebui sa schimb ceva la mine? Intrebarea mea este OARE CUI II PASA? Simte-te norocoasa ca nu s-a intalnit cu tine si te-a scutit de a trai cosmarul ce il reprezinta personalitatea sa. Meriti pe cineva care sa te respecte si nu un parazit.

Trebuie sa fii constienta ca in viata nu poti merge incercand sa pari altcineva decat esti. Si de aceea nu iti pierde timpul cu persoane care nu sunt dispuse sa isi petreaca timpul cu tine.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu