Dragoste si Sex Relatii

Semne ca isi doreste o despartire

Semne ca isi doreste o despartire    Daca incepe sa iti fie teama ca vei fi parasita, inseamna ca ai o presimtire sau ai observat cateva schimbari la el care iti transmit aceasta idee. In randurile de mai jos, vei gasi cateva semne care s-ar putea sa iti confirme teama sau sa iti readuca linistea in sufletul tau si sa descoperi ca doar ai exagerat.

1. Si-a schimbat comportamentul in ce te priveste. Este tot mai irascibil cu lucrurile pe care le faci, nimic se pare ca nu il mai multumeste, nu mai are nici un fel de rabdare si mereu parca este cu gandul in alta parte, iar alinturile si semnele de iubire sunt disparute de mult.

2. El…el..si iar el. Orgoliul lui incepe sa nu mai incapa intre patru pereti, incepe sa isi asume o atitudine de superioritate ca si cum nu ai mai fi de nasul lui. Te face sa te simti ca si cum ar trebui sa fii recunoscatoare pentru simplu fapt ca a acceptat sa aiba o relatie cu tine.

3. Te judeca. Daca inainte ii placea totul la tine, acum mereu are ceva de comentat. Ba nu ii place cum te imbraci, ba cum vorbesti, ba cum te comporti, mereu are ceva de comentat, de netolerat.

4. Mereu pe fuga. Se pare ca in perioada asta nu are nici un fel de timp pentru voi, ba este foarte ocupat, ba mereu trebuie sa fie in alta parte numai cu tine nu. Total nepunctual si uneori chiar uita de intalnirea stabilita cu tine.

5. Se crede prea bun. Are impresia ca este cel mai tare tip si ca fetele mor dupa el. Nu isi mai incape in piele de atata modestie.

6. Certuri. Le cauta si le gaseste. Mereu se agata de cate un motiv banal pentru a da nastere unor certuri care nu isi au locul. Iar apoi te face pe tine sa te simti vinovata ca si cum tu ai dat nastere la toate nemultumirile din relatia voastra.

7. In ceea ce priveste partea intima. Cand un baiat spune ca nu are "chef", e o problema; daca se intampla o data, poate de doua ori, e ok. Insa daca lipsa lui de apetit se prelungeste e un punct mare de alarma.

8. Evita pe cat posibil sa aiba discutii cu tine. E multumit sa raspunda cu da sau nu si sa isi urmareasca filmul de actiune in liniste. Nici nu se mai oboseste sa iti povesteasca cum i-a fost ziua fie cu prietenii sau la serviciu, un ok pentru el sa nu iti vorbeasca de asta.

9. Viitor? Care viitor? Nici macar nu aduce in discutie vreun subiect care sa priveasca viitorul vostru impreuna si daca aduci tu in discutie, va gasi repede un alt subiect pentru a evita o discutie pe care nu si-o doreste.
10. Are nevoie de timp pentru el. Incepe sa iti repete ca are nevoie de timp pentru el, sa fie singur, sa mediteze, sa se joace pe calculator, sa iasa cu prietenii. Si tu il oferi pentru ca ti se pare corect, dar cand se vede cu tine doar o data pe saptamana si el tot iti repeta ca are nevoie de timpdeja e exagerat.

    Dar cel mai bine iti dai seama ca vrea o despartire sau ca se pregateste sa te paraseasca prin simplu motiv ca instinctul tau feminin iti sopteste asta. Instinctul feminin rar se inseala, acum fie ca vrei sa vezi tu asta sau preferi sa ignori e alegerea ta.

    Insa ca sfat personal iti spun asa: daca te regasesti in toate semnele de mai sus si descoperi ca el nu doreste nici pe departe sa te paraseasca, cred ca este momentul sa ii dai tu papucii!

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu