Dragoste si Sex Relatii

Semne ca nu este el ceea ce iti doresti

Semne ca nu este el ceea ce iti dorestiNu exista lucru pe care sa nu il faci pentru persoana de care te indragostesti si care te face sa te simti speciala si unica. Dar pana sa il gasesti, sau pana sa ajungi sa simti aceste emotii ce iti vor invada toate simturile, vei da peste suficienti broscoi. Pentru a-ti scurta insa timpul pierdut cu astfel de personaje si pentru a nu nu te obosi sa incerci sa ii cunosti, sunt cateva semne pe care le poti observa si care te vor ajuta sa realizezi ca nu iti doresti o a doua intalnire.

Punctualitatea nu este punctul lui forte: Daca nu este suficient de entuziast pentru a veni la timp pentru intalnirea cu tine, macar din respect, atunci deja are o bila neagra si nu te astepta sa fii foarte impresionata pentru restul serii.

– Nu a tinut cont nici un pic de garderoba lui: Tu ti-ai pierdut ore intregi gandindu-te cu ce sa te imbraci pentru a fi cat mai frumoasa, ai pierdut minute in sir incercand sa iti aplici machiajul la dunga si el se prezinta in fata ta cu un tricou vechi de ani de zile si o pereche de blugi care arata nespalati.

– O seara deosebita: Singura ta asteptare de la intalnirea voastra este sa ai o iesire placuta, insa cand acesta te duce intr-un loc ce mai mult seamana cu o carciuma si te plimba doar prin jurul cartierului, deja e mai mult decat ai putea suporta.

– Se asteapta ca tu sa platesti: Lipsa cea mai mare de cavalerism este sa pui partenera sa plateasca la o prima intalnire, chiar daca este vorba doar de portia ei. Este o lipsa de tact imensa si arata cat de putin doreste sa te impresioneze.

– Nu te simti bine in compania lui: Toata seara te simti inconfortabil, parca nu iti gasesti locul si nici cuvintele potrivite pentru a incepe o conversatieparca sunteti din doua lumi diferite si tot ce iti doresti este sa ajungi acasa mai repede.

Vorbeste intruna despre fosta: Cat de neplacut poate fi pentru tine sa il auzi vorbind intruna despre fosta iubita, lucruri pe care nu tii neaparat sa le aflii!! Iar daca tu incerci sa povestesti o experienta similara, te va intrerupe destul de repede pentru ca si-a adus aminte de o alta situatia in care a fost prezenta iubita lui.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu