Dragoste si Sex Relatii

Semenette -solutie noua pentru inseminarea arficiala

Semenette -solutie noua pentru inseminarea arficialaUn cadou neasteptat pentru femeile de orientare homosexuala care isi doresc copii, dar si pentru femeile heterosexuale independente care de asemenea doresc sa conceapa un bebelus in absenta unui barbat vine de la o lesbiana din Boston, SUA, numita Stephanie Berman, care a creat un vibrator special destinat inseminarii artificiale prin intermediul caruia insasi inventatoarea sa a reusit sa ramana insarcinata si sa nasca o fetita sanatoasa pe care a botezat-o Isabella, un nume frumos ales de comun acord cu sotia sa (partenera sa de viata).

Vibratorul Semenette® a fost patentat oficial de catre Stephanie Berman si este cautat in prezent de catre foarte multe lesbiene si femei heterosexuale din SUA si Canada, iar compania Indiegogo, specializata in colectarea de fonduri pentru finantarea de proiecte dintre cele mai diverse (multifinantare), a inceput deja sa stranga sumele necesare pentru sponsorizarea proiectului Semenette V2, o versiunea imbunatatita si mai performanta a vibratorului original marca Semenette.

Functionand cu ajutorul unei pompe prin intermediul careia poate fi simulat actul ejacularii la discretia utilizatoarei sale, vibratorul Semenette permite introducerea de sperma in interiorul unui tub reincarcabil si mai apoi inseminarea artificiala intr-un mod mai placut si mai intim pentru femei decat metoda traditionala folosita in clinicile de specialitate. Rezultatele, asa cum a demonstrat pe viu chiar inventatoarea sa, nu vor intarzia sa apara, dar succesul deplin este desigur conditionat si de fertilitatea, varsta si gradul de sanatate a femeii care apeleaza la serviciile acestei inedite jucarii sexuale.

Conform prospectului care il acompaniaza, vibratorul Semenette poate fi utilizat prioritar ca mijloc alternativ de inseminare artificiala, dar doritoarele pot de asemenea apela la acest vibrator si pentru a-si provoca simpla placere sexuala insotita sau nu si de o "ejaculare" puternica, in locul spermei putandu-se folosi un alt lichid, la alegere, precum apa, lubrifiantii erotici si altele. Creatorii sai nu recomanda insa umplerea pompei cu alte lichide decat cele enumerate pe o lista anexa pentru a-si proteja asa clientele de contactul direct cu substante care le pot pune in pericol sanatatea.

Comercializat exclusiv prin intermediul sitului web thesemenette.com si a partenerilor sai, vibratorul destinat inseminarii artificiale nu este un produs farmaceutic ci doar o jucarie sexuala, producatorii sai neasumandu-si nici o responsabilitate pentru cazurile in care clientele folosesc sperma netestata intr-un laborator certificat contra infectiei cu HIV sau contra altor probleme care pot cauza defecte ale fatului pe durata sarcinii sau dupa nastere. Clientele sunt in consecinta sfatuite sa apeleze la servicii medicale profesionale si de asemenea sa apeleze si la un avocat specializat in astfel de probleme pentru a fi protejate astfel si din p.d.v. legal si nu doar medical.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu