Dragoste si Sex Relatii

Cum te vad cei din jur?

Berbec: Te privesc ca pe o persoana foarte competitiva, care nu evita niciodata o provocare si care mereu este pregatita sa castige. Niciodata un Berbec nu intra in lupta cu gandul ca va pierde.

Taur: Se stie bine in anturajul lor ca taurii pun pret pe calitate, atat a produselor, a cuvantului sau a caracterului unei persoane! De aceea este foarte atent atat cu lucrurile dar si cu persoanele pe care le aleg sa ii stea prin preajma.

Gemeni: Cand fac o promisiune, aceasta este batuta in cuie. Intotdeauna poti sa ai perfecta incredere ca Gemenii se vor tine de cuvant. Daca stiu ca nu pot duce la capat un lucru, prefera sa nu promita nimic.

Rac: Mereu inarmat cu cele mai bune argumente, convingerea lui te destabilizeaza si pe tine. Este foarte capabil sa-ti suceasca mintile si ajungi sa-i dai dreptate chiar daca, initial, credeai ca nimic nu te poate abate de la hotararea ta.

Leu: Este cunoscuta ca o zodie care nu poate fi luata peste picior, pentru ca ii sar nervii foarte repede. Nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu un Leu nervos. De aceea, de foarte multe ori, lumea se poarta cu manusi in ceea ce ii priveste.

Fecioară: Este foarte critic si mereu “inzestrat” cu abilitatea enervanta de a te contrazice pe orice subiect. E o placere sa-ti gaseasca si cel mai mic defect, cu care sa-ti scoata ochii.

Balanţă: Are capacitatea de a lua decizii de unul singur. Nu cauta sfaturi si nici pareri. Cand se hotaraste, nu are nevoie de alte confirmari. De aceea, de multe ori, pe cat de carismatica este, pe atat pare de dura si lipsita de emotii.

Scorpion: Lumea din jur stie ca Scorpionilor nu le place sa se laude ca s-au indragostit ori sa-si declare iubirea. Sunt foarte asezati.

Săgetător: Prietenii te-ar descrie drept o persoana plina de viata, care iubeste sa zambeasca si care face tot posibilul sa treaca peste provocarile zilnice.

Capricorn: Tacut si discret, este un caracter care adora mai mult sa actioneze decat sa vorbeasca fara rost. Vrea sa se remarce prin fapte, intrucat e un om de actiune.

Vărsător: Mereu cu un pas inaintea tuturor, reuseste sa surprinda, sa manipuleze si sa cucereasca fara sa-ti dai seama.

Peşti: Iubeste atentia, dar are si o inima foarte mare. Daca ar putea, ar da si haina de pe el pentru a ajuta. Are tendinta de a-i pune pe cei din jur pe primul loc inainte de a se gandi la sentimentele sale.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu