Dragoste si Sex Relatii

Secretele unei relatii de succes

Secretele unei relatii de succesSe spune ca iubirea tine doar sase luni, sau trei ani dupa spusele altora. Dupa aceasta perioada se ridica valul de pasiune de pe ochi si incepi sa observi lucrurile care va apropie, dar si care va enerveaza unul la altul si de abia de acum incepe cu adevarat testul relatiei, daca va rezista sau nu. Insa, sunt cateva secrete care iti vor asigura o relatie indelungata si frumoasa.

A.    Fie ca recunoastem sau nu, atractia fizica este importanta, pentru ca daca esti atrasa de iubitul tau chiar si atunci cand te enerveaza, in momentul in care iti va zambi toti nervii se vor topi intr-o secunda. In plus si tu vei fi dornica de o impacare mai inflacarata dupa anumite conflicte, fara sa tii mania stransa la piept pentru o lunga perioada de timp.

B.    Trebuie sa fie intelegere in cuplu, nu te combina cu o persoana cu care ai deja conflictele de la inceput si mai mereu sunteti intr-o competitie, care pe care invinge. Va fi foarte greu sa aveti o relatie in care tu sa fii fericita sau implinita cand unul dintre voi este pus mereu pe conflict.

C.    Increderea si faptul ca tu ai o baza in partenerul de langa tine valoreaza imens in succesul unei relatii. O relatie implinita are ingredientul "incredere" pe unul din primele locuri. Astfel nu iti pierzi timpul cu scene de cearta iscate din tot felul de motive ce au la baza lipsa increderii. E important sa stii ca ai langa tine un partener de nadejde, care va fi langa tine si te va indruma corect, in orice situatie.

D.    Banii mereu sunt importanti, pentru ca daca ii ai e totul bine si perfect, insa cand nu ii ai e o problema pentru ca: nu puteti iesi deoarece nu aveti bani, nu puteti sa mergeti in excursie pentru ca nu aveti bani, nu puteti sa mergeti in vizita la cineva drag pentru ca nu aveti bani sa cumparati un mic cadou (ca nu poti merge cu mana goala). Aceste lucruri nu par importante acum, insa cand te ciocnesti de ele o sa vezi ca pot provoca certuri puternice, care va pot indeparta extrem de mult unul de altul. De aceea, fiti independenti financiar, e mai usor cand sunt doua venituri, altfel administrati banii, altfel puteti face lucrurile impreuna. Nu puneti povara doar pe un set de umeri.

E.    Dar cel mai important secret este sa stii cand sa ierti, cand sa inchizi ochii si sa treci mai departe si sa nu faci scandal de la un conflict extrem de mic care s-ar putea transforma intr-unul monstru ce iti va macina prin interior relatia, incet, dar sigur pana la distrugerea ei.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu