Dragoste si Sex Relatii

Tu esti iubita mea, Eu sunt iubitul tuturor!

Tu esti iubita mea, Eu sunt iubitul tuturor!Exista o noua moda pe piata in ceea ce priveste infidelitatea. Cica se aude prin targ ca daca el te trateaza ca o printesa si iti ofera de toate, tu ar trebui sa inchizi ochii frumos atunci cand el calca stramb. Daca tu ai un anumit interes, mai bine zis cel material atunci nu o sa fie greu sa faci asta. Dar daca esti implicata cu inima si ai investit sentimental in relatie cu greu poti trece peste infidelitatea celui pe care il iubesti. Iar daca transforma "pozna" intr-o obisnuinta, deja devine ca o tortura emotionala ca te va macina incet.

Conceptii ca "Ce are daca ma plimb prin targ, ca tot acasa ma intorc" imi provoaca o indigestie imediata. Cum adica, tu sa umbli cu mai multe si eu sa stau cumintica acasa, vezi Doamne! Ca tu esti barbatul si pui painea pe masa si apoi eu sa te tratez cu calm, cu blandete si gingasie daca se poate si cu un masaj seara, ca o fi fost greu sa te duci si la aia si la ailalta si ai facut febra musculara?? Dar oare, o tigaie peste tample nu ar avea acelasi efect de relaxare? Plus, cine stie ce boli imi mai aduci si pe acasa din cauza ca tu nu reusesti sa iti tii fermoarul inchis la paltaloni! Culmea..

Apoi, daca relatiile se bazeaza pe incredere si respect atunci cu siguranta infidelitatea nu primeste bife cand cele doua lucruri de structura a relatiei sunt incalcate. Cu ce te ajuta pe tine sa stii ca el umbla cu alte fete? Nu cred ca te incalzeste noaptea sa stii ca el e in patul alteia, nu cred ca weekendul tau e mai frumos daca el e pe plaja cu o oarecare si cu atat mai putin sa afli ca alteia i-a luat o bijuterie si tie iti da un pupic pe obraz si iti zice te iubesc o data pe an.

Acum, daca el te inseala dar minte de ingheata apele si tu nu reusesti sa il prinzi… e altceva, dar poate ca el nici nu se ascunde de tine si iti pune optiunea in fata: ori ma culc si cu altele, ori te parasesc. In cazurile astea eu zic sa-l si ajuti cu un sut direct in posteriorul lui obraznic si pompos cu directia pe usa afara, rostogolindu-se pe scari.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu