Dragoste si Sex Relatii

Cinci semne ca El e bun de tinut

Cinci semne ca e El e bun de tinutNu orice baiat are materialul necesar pentru o relatie serioasa, de aceea e bine sa stii care sunt printre primele semne ce le poti descoperi din timp la el ce iti vor spune ca e bun de tinut in continuare.

Te apreciaza impreuna cu toate "ticurile" tale
Cu totii avem cateva lucruri ce sunt ale noastre, fie esti foarte punctuala, alintata, fie iti place o anumita culoare mai mult decat alta, ori dansezi prin casa cand faci curatenie, fie ai o pasiune pentru pantofi sau iti place fotbalul, el te place asa cum esti. Nu iti cere sa schimbi nimic la tine, ba mai mult, te gaseste interesanta, unica si adorabila, exact asa cum esti tu

Este langa tine cand ai nevoie de el
Nu fuge niciodata de vreo responsabilitate in ce te priveste. Iar daca ai nevoie de ajutorul lui fie ca il ceri sau nu, el va fi acolo langa tine. Mereu cauta sa iti fie aproape si sa iti arate ca valorezi foarte mult; indiferent unde ar fi daca tu il cauti, el va veni unde il chemi.

Nu ii este frica sa iti arate ce simte
Nu se ascunde de privirile nimanui atunci cand iti vorbeste dulce sau te priveste intr-un anumit fel. Chiar este mandru cand esti langa el si face tot posibilul sa aiba atentia ta. Cand esti tu langa el nimeni altcineva din jurul vostru nu mai conteaza. Iti spune ce simte fara sa se foloseasca de jocuri, este sincer cu sentimentele lui pentru ca vrea sa vezi ca intentiile sale sunt serioase cu tine.

Este dispus sa negocieze
Cand vine vorba de tine lasa usor orgoliul la o parte si ii face placere sa faca compromisuri sau sa negocieze anumite situatii pentru a fi amandoi multumiti. Nu vrea sa se certe cu tine si evita orice discutie care ar duce spre un conflict nepotrivit intre voi.

Se gandeste la viitor
Cand vorbeste despre planurile de viitor tu mereu esti inclusa in ele. Nu se vede fara tine, si, mai mult, adora sa te aiba prin preajma sa. Nu planuieste excursii sau intalniri fara participarea ta.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu