Dragoste si Sex Relatii

Puterea de a o lua de la zero

Puterea de a o lua de la zeroO secunda sa te opresti, o clipa sa meditezi asupra ce iti doresti, un moment in care sa analizezi unde esti si unde ti-ai dori sa ajungi! Fie ca e vorba de a face o schimbare in viata personala, viata profesionala sau in relatiile cu prietenii, in ceea ce priveste modul de viata sau dorintele tale, nu trebuie sa pierzi din vedere faptul ca viata este plina de surprize.
Permite-ti sa risti, aduna tot curajul pentru a face schimbarea despre care stii ca iti va fi benefica. Paraseste confortul si rutina in care te ascunzi. Adevaratele momente de fericire si implinire se indeplinesc atunci cand renunti in a-ti mai ingradi existenta.
Nu spun sa renunti la totul din viata ta, sa iti iei un rucsac in spate si sa fugi in lume. Nu e nevoie sa renunti la cei dragi, nu e nevoie sa renunti la lucrurile care te pasioneaza pentru a aduce ceva nou in viata ta. Vorbesc despre acele schimbari de care sufletul tau are nevoie pentru a evolua. Fa tot posibilul sa nu ajungi sa realizezi ca ai mai multe regrete decat impliniri.
Ai o singura viata, o singura sansa! Nu e timp de indoieli, intrebari, regrete, nostalgii. E timp doar pentru a merge inainte, cu sufletul deschis si cu dorinta de a-ti trai viata la maxim. Puterea de a o lua de la zero in anumite situatii pare de neconceput, dar nu e imposibil daca iti doresti asta.
 
Fii curajoasa!

E dificil cand devii constienta ca ai rolul principal in propria ta carte. Cand realizezi ca esti eroina propriului destin. Scrie cu incredere fiecare rand al destinului tau, nu lasa loc de interpretari sau regrete.
Indrazneste sa gresesti, indrazneste sa incerci, indrazneste sa schimbi ceva, indiferent cat de banal pare. Gaseste puterea de a-ti privi temerile si de a le lasa sa se evapore.
Fii onesta cu tine si recunoaste ca o schimbare mica poate fi exact reteta care te va face sa infloresti.
Sfatul meu este sa ai curajul sa recunosti ca esti capabila sa-ti indeplinesti dorintele si visele. Nu te lasa prinsa de capcanele obisnuintei. Creaza-ti o experienta de viata captivanta, interesanta, in care sa te bucuri de trecut, sa iti traiesti la maxim prezentul si sa intampini cu zambetul pe buze viitorul.
Daca esti una dintre persoanele care nu doresc sa faca nicio schimbare, inseamna ca fie esti cu adevarat implinita si fericita, fie ai uitat cine esti! Tu in ce categorie te afli?

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu