Auto-cunoastere Relatii

Iubeste-ti viata!

Iubeste-ti viata!Nu exista o a doua sansa la viata! Acum este momentul tau, in fata ochilor tai se desfasoara propriul destin!
 
Trebuie sa traiesti tot ce iti doresti sa traiesti! Nu-ti fie frica de riscuri, de consecinte sau de ce crede lumea. Daca tu esti impacata cu tine insati si iti doresti sa faci un anumit lucru, atunci fa-l. Altfel ajungem sa regretam la final tocmai lucrurile pe care nu le-am facut, nu pe cele pe care le-am realizat.
 
Una dintre cele mai mari greseli pe care, poate, o facem toate consta in ideea ca nu suntem suficient de puternice. Este una dintre cele mai stupide idei. Pana nu te pui chiar tu in fata incercarilor si obstacolelor care iti stau in cale, habar nu ai de ce esti in stare! Nu presupune inainte de a incerca. Indrazneste, lupta, fii curioasa! Nu e nici o problema daca vei cadea. Te ridici si incerci iar. Si ce daca ti se tranteste o usa in nas? Poti, cu siguranta, sa intri pe fereastra. Ideea este ca, daca intr-adevar crezi in ceea ce vrei, nimic si nimeni nu iti va sta in cale.
 
Cel mai important lucru este sa-ti acorzi timp, sa ridici ochii din telefonul care iti ocupa majoritatea timpului si sa privesti in jur. Sa admiri soarele, sa iti clatesti ochii privind spre floraria din colt, sa zambesti chiar daca nu ai un motiv anume. Viata e facuta din mici piese de puzzle, care se potrivesc doar la o singura atingere. Aduna piesele din viata ta si construieste imaginea pe care vrei sa o vezi.
 
Da, sunt momente triste, grele, dureroase, dar sa stii ca nu esti singura care trece prin ele. Fiecare persoana de pe strada a suferit la un moment dat. Conteaza cum faci fata unor astfel de momente. Te lasi sa cazi in disperare sau te ridici si iei totul de la zero, infruntand viata, cautand din nou persoane si situatii care te vor face sa zambesti.
 
Secretul unei vieti fericite este sa te indragostesti de dorinta de a trai. In momentul in care vei realiza acest lucru, restul lucrurilor se vor aseza de la sine!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu