Dragoste si Sex Relatii

Pune carbunii incinsi sub pat…imbraca-te sexy


Imbraca-te sexi in pat

Nu este nici o noutate adevarul ca barbatii sunt atrasi de femei pe cale vizuala … nici unul din ei nu se indragosteste de tine la prima vedere pentru ca simte el ca ai avea un suflet de aur, ci pentru ca il atrage ceva la modul in care arati.

Si cum barbatii sunt niste vanatori, mereu trebuie sa cauti noi metode pentru a-i tine in priza si pentru a le face sangele sa fiarba aproape de fiecare data cand te vad.

Trei tinute pentru a-l scoate din minti pe domnul inimii tale:

1. Ma vrei? – tinuta are patru puncte cheie, fiecare dintre ele avand rolul sau bine stabilit, si care actioneaza impreuna formand un tot; vom alege deci culoarea neagra si astfel apare … o pereche de boxeri negri dantelati, un sutien care sa iti aranjeze bustul astfel incat sa induca ideea de atitudine, o pereche de ciorapi cu bata cat sa acopere o parte din picior si ultima piesa … pantofii cu toc inalt.

2. Sunt dulce de sexi – tinuta aceasta este pentru momentele in care te simti un ingeras cu cornite care nu recunoaste nimic desi fiecare por striga ca vei fi foarte obraznica; vom alege de aceasta data culoarea rosie, un furou dantelat, dar care se muleaza pe corp pana aproape sub fund, cu o pereche de bikini, si pe picior punem o jartiera pe care el o poate scoate cu dintii.

3. Esti al meu si voi face ce vreau cu tine. – cand esti nervoasa si pur si simplu vrei sa il pedepsesti atunci aceasta este tinuta la care trebuie sa apelezi, aici culoarea poate fi cea care iti place tie, negru/rosu/alb, cum crezi ca iti sta mai bine; in primul rand va trebui sa alegi un corset care sa se muleze perfect pe formele tale, plus o portjartiera cu ciorapi corespunzatori care sa il ameteasca in timp ce il privesti si ii fluturi prin fata ochisorilor lui de ingeras o pereche de catuse.

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu