Dragoste si Sex Relatii

Pasii catre o relatie de durata


Relatii - Cum sa ai o relatie de durata

O relatie este ca un vin de calitate, devine mai buna si mai valoroasa in timp. Iubirea este descrisa ca o nebunie in care totul este permis si totul este trait la maximum.

Sentimentele iti conduc ratiunea, iar bataile inimii iti sparg bustul la fiecare pas, stralucesti de fericire sau poti fi intr-atat de nefericita incat parca devii doar o umbra a ceea ce ai fost ieri.

Nu spun ca acestia sunt pasii cei mai buni pentru a obtine o relatie de durata cu partenerul cu care esti insa te pot ajuta sa ai sansa de a ajunge pana acolo, iar daca lucrurile se leaga suficient de tare nimeni si nimic nu o sa va poata desparti decat doar voi doi.

1. trebuie sa ii oferi increderea necesara, fara sa te indoiesti de el la fiecare lucru pe care il face sau spune.
2. fara scene de gelozie isterice, barbatilor nu le place telenovela nici la televizor cu atat mai putin o scena care sa se desfasoare in fata lor.
3. asculta-l, incearca sa intelegi ce spune nu doar sa spui da, dar in gandul tau sa iti imaginezi cum il spanzuri de primul copac ce iti apare in cale.
4. surprinde-l din cand in cand prin diverse gesturi sau cadouri, arata-i ca inca nu te-a descoperit cu totul si ca mai are multe de cucerit.
5. zambeste, arati mult mai bine, crede-ma, atunci cand esti fericita decat daca ai sta botoasa toata ziua mocnind de nervi.
6. arata-i ca esti independenta insa iti place protectia pe care ti-o ofera el.
7. nu iti fie frica sa ii spui ca il iubesti si ca inseamna totul pentru tine.
8. nu uita, el te iubeste pentru ceea ce esti insa asta nu inseamna ca trebuie sa incepi sa te neglijezi … fii chic si sweet.
9. nu minti decat daca este strict necesar, daca iti este mai usor … ocoleste adevarul cand stii ca o sa va dauneze.

Nimeni nu iti poate oferi garantia ca totul va fi perfect si minunat pana la sfarsit insa ce e sigur este ca pe acest drum iti vei face amintiri destule si vei trai clipe ce te vor face sa te simti completa si fericita.

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu