Dragoste si Sex Relatii

Greseli pe care le faci la prima intalnire


Dragoste - greseli la prima intalnire

Cati dintre nu isi aduc aminte cu nostalgie de emotia primei intalniri, de felul in care inima batea atat de tare incat nu mai reuseam sa respiram suficient, si mai ales de teama cu care asteptam drumul spre casa sperand la cel mai romantic sarut? De fapt, fiecare noua “prima intalnire” e o modalitate de a incepe o relatie, dar oare cum putem anticipa daca va fi asa sau nu? Depinde poate si de fiecare cuplu in parte, dar depinde sigur si de evitarea catorva “greseli” pe care fiecare dintre noi le-a facut macar o data.

1. Entuziasmul. Oricat de ciudat ar parea, entuziasmul poate fi o greseala, daca de indata ce colegul de birou te invita la o cafea, iti imaginezi ce bine iti va sta in rochie de mireasa. Solutia – traieste acum si nu iti crea asteptari prea mari de la o persoana pe care de abia ai cunoscut-o.
2. Teatrul. De fiecare data cand conversam cu persoane necunoscute avem tendinta de a exagera unele aspecte ale existentei noastre, de a folosi clisee pe care nu le folosim prea des de fapt, totul pentru a ne comporta „ca la carte”. Totusi, nu e bine sa joi teatru la prima intalnire, ci mai degraba sa incerci sa arati partea sincera a personalitatii tale, asa cum o stiu prietenii.
3. Banalitatea. Cine spune ca o prima intalnire trebuie neaparat sa fie clasica, cu el asteptand-o cu trandafiri, ea intarziind nu mai mult de cinci minute, timp in care oricum se asigurase ca el era deja acolo,  cu cina la un restaurant luxos si apoi o plimbare nocturna prin parc? Daca vei urma acest tipar atat de incetatenit, cu siguranta vei avea o terbila senzatie de deja-vu, si tot farmecul unui astfel de moment va fi pierdut. Poti propune in schimb o metoda mai antrenata de a avea o prima intalnire, de la un mic dejun la fast food, la o plimbare cu masina sau de ce nu, la un meci de fotbal. Nu doar ca fiecare astfel de “prima intalnire” va fi unica in felul ei, ci va va arata cat de potriviti sunteti in situatii inedite, in care nu exista reguli standardizate.
4. Exagerarea. Nu exista sfat care sa permita unei femei sa nu se aranjeze, dar daca petreci prea mult timp in fata oglinzii inainte sa pleci, nu vei avea decat de suferit. Dupa ce vei fi probat cateva tinute, vei descperi ca o alta se aseza de fapt mai potrivit, si intreaga seara vei avea complexul faptului ca ai fi putut arata mai bine. De fapt, totul se reduce la starea de spirit pe care alegi sa o afisezi, si indiferent ce haine porti, ea va fi cea care va cuceri…sau nu.
5. Conversatia. Daca intalnirea depaseste faza discutiilor generale, atunci taramul devine minat. Cand unul dintre cei doi monopolizeaza conversatia, intalnirea va fi cel mai probabil compromisa. Oricat de interesanta ar fi o istorisire asadar, e bine de verficat daca si interesul celeilalte persoane e pe masura.

In fine, lista ramane deschisa. O prima intalnire poate fi la fel de bine si o ultima intalnire, si drumul de la un capat la altul poate fi adesea presarat cu suisuri si coborasuri. Depinde doar de noi cum le si ocolim…

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu