Dragoste si Sex Relatii

Prietenul bun care vrea sex, dar nu si o relatie!

In continuare sunt dezbateri daca un barbat si o femeie pot cu adevarat sa fie doar prieteni si atat. Unii spun ca mereu, intr-o astfel de prietenie, cineva e mai atras decat celalalt sau sigur, la un moment dat, unul dintre ei se va indragosti.

Dar exista si acel caz in care asa-zisul “bun prieten” vrea sa aiba si fata, si prietenia ei, lucru foarte dificil de gestionat pentru ea, intrucat in majoritatea cazurilor se lasa cu lacrimi, rani adanci si o prietenie spulberata.

Da, exista cazuri in care intalnesti o persoana, iesi cu ea in oras, mergi in excursii, vorbesti despre orice, oricand, oriunde, o suni indiferent de ora, fara sa-ti faci griji ca nu iti va raspunde sau ca nu te va ajuta. Acea persoana te accepta asa cum esti, va respectati si va iubiti, insa doar la nivel de prieteni.

Si vine acel moment in care “cel mai bun prieten” iti propune sa fiti mai mult de atat. Nu in sensul sa aveti o relatie oficiala, ci sa ramaneti prieteni in ochii lumii, dar din cand in cand sa aveti si relatii intime. Adica daca va intelegeti atat de bine spiritual si social, inseamna ca in pat ati fi bestiali!

FALS, FALS! FALS! Trebuie sa fugi de o astfel de situatie. Pastreaza prietenia si nu o complica avand relatii intime, daca vezi ca interesul lui pentru tine este doar la nivel fizic. Trebuie sa privesti lucrurile la rece.

El este egoist:

-nu se gandeste la tine sau la ce simti, ci la doar o nevoie de-a lui, o fantezie pe care vrea sa si-o satisfaca;

– te pune intr-o situatie neplacuta de a te face sa te ascunzi de restul lumii si sa minti in legatura cu prietenia voastra, cum ca nu e nimic mai mult decat atat;

– risti sa te indragostesti cu adevarat de el si sa te alegi si cu inima franta si cu un bun prieten pierdut.

Daca el nu vrea sa-si asume o relatie oficiala cu tine, atunci nici tu nu trebuie sa iti asumi doar o chestie intima cu el. Fie ca vrei, fie ca nu, indiferent cat de puternica crezi ca esti, odata depasita bariera prieteniei, totul se va schimba intre voi doi. Alege ce este bine pentru tine, nu ce este bine pentru el!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu