Auto-cunoastere Relatii

Fii iubita de care se va reindragosti in fiecare zi!

Fii iubita de care se va reindragosti in fiecare zi!Relatiile de lunga durata aduc si momente de monotonie, indoiala si rutina. Lucru normal, deoarece intr-o astfel de relatie partenerii ajung sa se cunoasca atat de bine, incat parca nu mai este nimic nou de descoperit.

Daca iti iubesti partenerul, trebuie sa ii aduci aminte de ce s-a indragostit de tine, de ce meriti toata atentia lui si de ce tu esti cea cu care vrea sa fie pentru totdeauna impreuna. Acest fapt nu trebuie ignorat. Chiar daca ai o relatie de 10 ani, nu inseamna ca de-acum totul e sigur si nu mai este nevoie sa lupti pentru partener sau relatie.

O relatie de lunga durata, fericita, sanatoasa si echilibrata, mereu trebuie ocrotita, ingrijita, apreciata. Daca tu iti ignori relatia pe motiv ca merge si de la sine, ca doar sunteti de atatia ani impreuna, nu… nu e ok si nici corect.

Ca iubita, ai partea ta de responsabilitate, iar el, pe-a lui. Uite niste ponturi ca sa stii cum sa-i oferi acel strop de tandrete absolut necesar:

  • – Gateste-i ceva delicios sau pregateste-i un mic dejun la pat, dar sa fie pe neasteptate. Cu alte cuvinte, nu de ziua lui sau de Sf. Valentin;

  •  – Arata-i uneori – nu tot timpul, ca ar fi mult prea sufocant – ca inca mai reuseste sa-ti faca inima sa vibreze si ca tot iti mai trezeste fluturasi in stomac. Spune-i ce simti;

  • – Fii atenta la detalii, pentru ca acestea fac diferenta. Daca il vezi suparat, nu-l cicali si nu-i adu aminte de ceva ce a gresit acum mult timp. Daca nu are chef de vorba, nu-l interoga. Barbatii au nevoie de acel timp al lor pentru a-si pune gandurile in ordine. Ei nu sunt ca femeile, sa spuna tot ce au pe suflet in 5 minute;

  • – Da, esti o femeie puternica, poti sa faci tot ce face si el, dar nu uita sa il lasi sa se simta si barbatul puternic de care tu ai nevoie. Fiecare barbat, in sufletul lui, vrea sa fie cavalerul care salveaza printesa de la ananghie.

 

Iubirea vine de la sine, insa apoi trebuie sa avem grija sa intretinem flacara, altfel ea se va stinge treptat.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu