Dragoste si Sex Relatii

Tipuri de cupluri absolut enervante!

Sunt mari sanse ca, intr-un cerc de prieteni sau de cunoscuti, sa ai parte de cel putin un cuplu care sa te scoata din minti. Iti vine sa-i pui pe amandoi intr-o roaba si sa le dai drumul pe panta abrupta a unui munte!

Majoritatea cuplurilor iti starnesc admiratie si simpatie. Adori modul comic in care acestea se ciondanesc sau se cicalesc. La polul opus, insa, se gasesc si acele cupluri care devin absolut imposibil de suportat si faci tot ce-ti sta in putinta pentru a le evita.

Cuplurile care te fac sa fugi din calea lor:

A. Cuplul unit de la sold

Nu exista loc unde sa nu mearga impreuna, mereu sunt atasati unul de altul; chiar daca incerci sa-ti inviti prietena in oras, aceasta te intreaba: “Te superi daca vine si sotul/iubitul meu cu mine”? Sunt atat de dependenti unul de celalalt, incat lumea din jurul lor nu exista.

B. Cuplul disperat dupa competitie

Nici ca se puteau nimeri mai bine! Tot timpul cauta sa fie in competitie cu alt cuplu. Daca jucati remi, tin mortis sa masoare din ochi adversarii, sa le urmareasca orice miscare, dar si sa vocifereze in cor atunci cand ceilalti gresesc. Mereu se lauda ca sunt mai buni, ca se iubesc mai mult si ca au curajul pe care alte cupluri nu reusesc sa il obtina.

C. Cuplul lipicios

“Iubi, te iubesc! Ba nu, iubi, eu te iubesc mai mult”. Asa de mult se iubesc, ca iti provoaca o stare de rau. Se saruta mereu – cand vorbesc, cand mananca – si nu saruturi simpatice, ci din cele mai lungi si mai cu subinteles. Din pisi, iubi, dulceata, mami, honey, maimutica, printesa si alte diminutive, nu se mai scot. Dragostea e foarte frumoasa, dar un surplus de gesturi si cuvinte dauneaza celor din jur.

D. Cuplul vulcanic

Se cearta absolut incontinuu, si nu ma refer la o cearta simpatica, ci la tipete, urlete si cuvinte urate. Se leaga unul de altul de la orice lucru banal, iar un astfel de conflict nu tine 5 minute, ci se lungeste o intreaga zi. Un astfel de cuplu strica buna dispozitia tuturor si nimeni nu mai are chef de nimic, pentru ca fie urmaresc show-ul, fie pleaca in cautarea altor preocupari.

E. Cuplul online

Noua si la moda este relatia in care cei doi tin telefoanele in mana o gramada de timp, isi fac selfie-uri continuu si se consulta in legatura cu postarile, Like-urile si comentariile de pe paginile lor. Vacantele, iesirile cu prietenii si distractia au loc doar pe telefoane.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu