Auto-cunoastere Relatii

Pregatita sa acorzi a doua sansa?

Pregatita sa acorzi a doua sansa?Cand apare aceasta idee, iar amintirile, sentimentele si dorul bat la usa inimii tale, e foarte greu sa nu te lasi ispitita.

Daca mai sunt capitole neterminate si intrebari nerostite, parca si mai tare vrei sa reiei relatia. Te gandesti ca e bine sa mai oferi o sansa si astfel sa eviti sa nu ai regrete. De ce nu ai mai incerca o data? Poate el chiar este alesul!

Dar sigur nu o sa ai vreun regret, tocmai pentru ca ai mai dat o sansa? Esti dispusa sa pierzi iar timp, dragoste, atentie, pentru cineva care deja a avut aceste lucruri din partea ta, dar nu a stiut sa se bucure de ele? Esti pregatita sa mai suferi o data? Mai poti trece prin asa ceva? E un risc destul de mare ca povestea sa se repete iarasi.

Nu conteaza motivele pentru care v-ati despartit, fie ca e vorba de neincredere, gelozie, infidelitate, rutina ori ca unul a iubit mai mult si altul mai putin!

Conteaza ca sentimentele voastre nu au fost suficient de puternice pentru a va tine impreuna! Ca nu ati putut trece, tinandu-va de mana, printr-o perioada grea din viata voastra. Ca a fost decizia ta, a lui sau a voastra impreuna de a va desparti, nu mai conteaza! V-ati despartit si atat. Poate nu ati luptat suficient de mult, poate unul a cedat, poate celalalt nu a oferit o sansa, poate nu ati putut ierta etc. Poate… poate… poate!

Daca va impacati, problemele existente nu se vor rezolva de la sine, ci iarasi va vor pune piedici. Veti fi fericiti la inceput, iar apoi trecutul va veni direct in prezentul vostru, lovindu-va in fata.

Fie sunteti pe aceeasi lungime de unda si vorbiti inainte de a relua relatia, fie priviti inainte, pastrati amintirile frumoase, dar lasati aceasta poveste de dragoste in trecut, oferind astfel sansa unei alte iubiri!


 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu