Dragoste si Sex Relatii

10 calitati pe care o femeie le cauta la un barbat

10 calitati pe care o femeie le cauta la un barbatCum e barbatul visurilor tale? Inalt, carismatic, cuceritor, cu un zambet molipsitor?

Fiecare femeie are o mica lista in mintea ei cu calitatile unui potential partener. Fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu, sunt anumite lucruri pe care le cautam la orice barbat. De fiecare data cand mergem la o intalnire sau cunoastem un tip nou, il scanam din cap pana in picioare pentru a vedea daca indeplineste o parte din criteriile noastre. Testul suprem consta in incropirea unei conversatii, pentru ca degeaba e frumos, daca nu stie sa vorbeasca. Si degeaba e un profesionist in jonglatul cuvintelor, daca nu stie cum sa te priveasca sau sa se comporte!

  1. Un barbat trebuie sa stie cand sa preia initiativa. O femeie admira barbatul de langa ea atunci cand acesta stie exact ce vrea. Spre exemplu, adora sa fie surprinsa cu o invitatie la un restaurant select.

  2. Un barbat care arata ca are incredere in el este ca un afrodisiac pentru orice femeie. Faptul ca stie exact cum poate obtine anumite lucruri in viata, faptul ca stie ca e suficient de muncitor pentru a le obtine si suficient de istet, pentru a nu se da batut repede, inseamna foarte mult in ochii unei femei. Atentie: increderea nu e acelasi lucru cu aroganta. Pe ultima, femeia o dispretuieste in totalitate.

  3. Nimic nu este mai tentant pentru o femeie decat un barbat care ii dovedeste ca ii este loial, care o face sa se simta cea mai frumoasa femeie din viata lui.

  4. Un barbat care vrea sa fie independent financiar, care stie sa aprecieze si partea profesionala si doreste sa se simta implinit si din acest punct de vedere. O femeie adora un barbat puternic, care este mandru si iubeste ceea ce face.

  5. Un pic de mister nu strica. Daca sunteti la prima intalnire, nu-ti asterne toata viata in fata ei, pentru ca ii vei deveni cam neatragator. Noi nu tinem mortis sa stim din prima de toate femeile care au fost in viata voastra sau cate telefoane ati schimbat pana acum.

  6. Da, este adevarat, un barbat generos intotdeauna va avea mai multe bile albe! Ce femeie nu adora sa fie rasfatata cu daruri frumoase? In plus, nici o femeie nu se va mai intalni a doua oara cu un barbat care, la prima intalnire, a intrebat-o: "Platesti tu sau eu?".

  7. Un barbat respectuos va avea intotdeauna succes la femei! El stie sa se comporte si sa vorbeasca, nu se crizeaza repede, stie sa-si mentina calmul indiferent de situatie si sa faca, din cand in cand, cate un compliment.

  8. Orice femeie, indiferent daca vrea sau nu copii, isi va urmari totusi partenerul sa vada cum se comporta cu cei mici. Asa il analizeaza in rolul de potential tata si ii observa latura de familist.

  9. Un barbat care are umor poate sa cucereasca o femeie imediat! In plus, de multe ori, il alege pe cel care stie sa o faca sa rada, iar nu pe cel implinit financiar.

  10. Calitatea cea mai importanta la un barbat consta in modul in care ii arata femeii ca o iubeste.


 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu