Dragoste si Sex Relatii

Pozitia misionarului: avantaje si dezavantaje

Pozitia misionarului: avantaje si dezavantajeEste una dintre cele mai clasice pozitii, unde partenera sta intinsa pe spate, in timp ce partenerul se aseaza deasupra acesteia. Poate fi o pozitie extrem de romantica si intima, insa trebuie neaparat alternata cu alte pozitii, altfel poate deveni  foarte plictisitoare.
 
Avantaje:
–          este una dintre cele mai potrivite pozitii pentru incepatori sau mai ales pentru prima experienta, ajuta mult la confortul partenerei si a diminuarii disconfortului ce poate aparea in timpul actului.
–          aceasta pozitie ofera posibilitatea partenerilor sa se foloseasca de maini pentru a se mangaia, saruta, sopti vorbe dulci si chiar privi in ochi aprofundand experienta la un nivel emotional mai mare.
–          in aceasta pozitie este mult mai usor sa iti ghidezi partenerul pentru a-ti satisface anumite nevoi deoarece contactul dintre voi este unul mult mai direct.
–          pentru cei mai experimentati este o pozitie ideala pentru conceperea unui copil.
 
Dezavantaje:
–          desi este o pozitie confortabila pentru partenera as putea spune chiar prea confortabila deoarece obtinerea orgasmului este mult mai dificila.
–          totodata, in aceasta pozitie partenera nu prea are o mare libertate a miscarilor bazandu-se aproape in totalitate pe ritmul partenerului.
–          poate deveni foarte repede o pozitie monotona catre plictisitoare iar atentia partenerei poate fi distrasa cu usurinta pierzandu-si interesul.
–          totodata, folosirea numai a acestei pozitii poate duce la excitarea partenerului mult prea devreme, prea repede, lasandu-si partenera nesatisfacuta.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu