Dragoste si Sex Relatii

Cele 5 reactii ale infidelitatii

Cele 5 reactii ale InfidelitatiiNu este usor sa afli ca persoana in care aveai incredere, pe care poate o iubeai mai mult decat pe tine si nu iti putea inchipui viitorul fara ea, te-a inselat. Dintr-odata totul se prabuseste in jurul tau si nu mai reusesti sa iti regasesti stabilitatea, atat emotionala cat si fizica. Sa afli ca ai fost inselata cand tu iubesti atat de mult incat de abia poti respira fara el alaturi, e ca si cum cineva ti-ar zmulge inima din piept si ar tine-o strans in palma lui sugrumand-o, si usor aceasta inceteaza sa mai bata in timp ce tu privesti neputincioasa la ce se intampla.

            Negarea:
Este prima reactie care te cuprinde. Nu poti sa concepi ca cel langa care ai dormit noapte de noapte, care mai ieri dimineata ti-a spus te iubesc, te-a inselat. Nu poti sa dai crezare acestui lucru cand tu il cunosti mai bine decat oricine altcineva din lume si in care ti-ai pus toata increderea.
            Furia:
Este emotia care face tot trupul tau sa vibreze. Iar primul lucru pe care l-ai vrea ar fi sa ii dai o bataie sora cu moarte si sa il bagi in spital. Poate doar asa si el va simti un sfert din toata durerea ta. Ai vrea sa ii spargi cauciurile de la masina asa cum ai vrea sa il lasi fara dinti doar sa vezi cine il va mai dori atunci.
            Compromisul:
Apoi treci printr-un stadiu in care zici: Hmm poate si eu am avut o parte din vina, si incerci intr-un fel sa faci un compromis cu tine insati si sa gasesti cai prin care poate sa reinviati ce ati pierdut. Iar tu te lupti cu tine sa treci peste acest obstacol cum ar fi de a nu te mai gandi la el in bratele altei femei in timp ce te priveste si sa il ierti doar pentru a va mai da o a doua sansa.
            Depresia:
Este momentul in care realizezi ca nici macar furia, nici macar compromisul nu te ajuta sa treci peste durerea provocata de el. In inima ta se invart iar si iar imagini cu ei, mintea ta este bantuita de faptul ca el poate i-a spus aceleasi lucruri frumoase cu care te amagea si pe tine. Usor simti ca te cufunzi intr-o prapastie fara fund si fara ca cineva sa te poata prinde. Nu iti poti opri lacrimile, nu poti vorbi pentru ca doare, aproape ca vrei sa nu mai respiri pentru ca fiecare clipa iti aduce aminte de voi.
            Acceptarea:
Si totusi, ca printr-o minune, timpul ajuta, treci prin toate stadiile si ajungi la un moment in care nu iti mai pui intrebari, nu mai dai vina nici pe el, nici pe tine si accepti ca ceea ce s-a intamplat nu mai poate fi schimbat. Tot ceea ce poti face este sa schimbi viitorul tau in bine. Fie ca il ierti pe el, fie ca mergeti impreuna mai departe, fie ca hotarasti ca nu merita o persoana ca tine in viata lui si pleci fara sa te uiti inapoi. Indiferent de alegere, accepti ca este momentul sa lasi ce s-a intamplat in spatele tau.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu