Dragoste si Sex Relatii

Poti sa schimbi caracterul iubitului tau

Poti sa schimbi caracterul iubitului tauPoti sa schimbi caracterul iubitului tau? Merita sa incerci?
 
            Iti iubesti partenerul foarte mult si vrei sa fii pentru totdeauna alaturi de el, insa sunt poate cateva lucruri pe care le face si care reusesc sa te scoata din minti. Nu am sa te mint, nu exista nici un leac pentru schimbarea lui. Pana la urma, totul se rezuma la a-l accepta asa cum este el sau a nu-l accepta si sa treci mai departe.

            Daca tu preferi sa te minti singura spunandu-ti ca nu este adevarat, ca el in timp va creste, va deveni mai matur sau va intelege altfel lucrurile si totul depinde doar de modul in care reusesti sa il educi tu, aceasta este doar o lupta cu morile de vant. Da, el se poate schimba pentru o zi, pentru o saptamana, poate, cu ceva noroc, si pentru o luna de zile. Insa adevaratul caracter va iesi mereu la iveala, este inclus in ADN-ul sau si nu poti schimba asta.

            Da, se spune ca femeia potrivita poate sa schimbe un barbat, dar daca el inca nu a facut aceste schimbari alaturi de tine, inseamna ca poate nu este el cel potrivit pentru tine sau tu pentru el.

            Sunt metode prin care tu te poti adapta caracterului sau, dar oare merita sa renunti la o parte din tine doar pentru a fi cu el ? Daca tu consideri ca esti mai fericita cu el alaturi, daca el pentru tine este totul si ai o viata frumoasa alaturi de el, atunci da, poate e bine sa renunti la o particica din tine, sa renunti la anumite lucruri pentru a avea o viata linistita impreuna.

            Insa fii constienta ca in anumite situatii caracterul sau poate sa te puna intr-un colt de umbra si nu merita sa iti traiesti viata fiindu-ti teama sa nu spui ceva gresit, sa nu faci ceva nepotrivit, doar pentru a-l multumi pe el.

            E usor sa fii orb atunci cand iubesti, totul pare posibil, el pare baiatul perfect pentru tine, iar tu in stare sa faci orice pentru el. Insa niciodata sa nu uiti ca intr-o relatie trebuie sa va completati, nu sa incercati sa va schimbati sau sa deveniti dependenti unul de altul, uitand in acelasi timp de independenta fiecaruia. Iar actiunile tale niciodata nu trebuie dictate de nevoile unuia sau altuia. Merita sa incerci sa il schimbi daca asta crezi de cuviinta, insa nu merita sa iti dedici intreaga viata pentru un singur scop, acela de a-l schimba pe el si sa devina persoana care crezi tu ca ar trebui sa fie.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu