Dragoste si Sex Relatii

Ce le displace barbatilor in dormitor?

Ce displace barbatilor in dormitor?            Să fii alături de cel pe care îl iubeşti este ca o zi de Crăciun. În fiecare dimineaţă te trezeşti cu zâmbetul pe buze, în timp ce îl priveşti cum doarme ca un îngeraş pe un norişor pufos.
 
            Bărbaţii au câteva lucruri care îi deranjează înainte de o partidă de dragoste. Unii aleg să le spună, alţii nu, pentru că nu vor să strice momentul atât de plăcut şi nici să distrugă atitudinea ta atât de drăgăstoasă.
           
Top cinci:

          Gloss-ul de pe buze: îţi face buzele strălucitoare şi apetisante, însă dacă nu e un gloss care să aibă gust dulce, poate să ţină bărbatul departe de gura ta din cauza substanţelor care li se par amărui şi lipicioase.

          Prea mult parfum: bărbaţilor le plac parfumurile subtile, uşoare, care să îi ispitească, nu care să îi sufoce. Aşadar, nu te parfuma în exces.

          Prea mult întuneric: deşi pentru femei întunericul este mai confortabil pentru că se simt mult mai lejere, bărbaţilor le place să fie lumină ca să vadă fiecare gest al tău, fiecare expresie a feţei şi ochilor tăi.

          O stană de piatră în pat: e greşit când afirmăm că doar femeile au nevoie de preludiu. Şi bărbaţilor le place să fie atinşi, sărutaţi, mângâiaţi pe fiecare părticică a trupului. Aşadar, le place să fie în centrul atenţiei.

          Lipsa de comunicare: bărbaţii se simt inhibaţi de femeile care nu spun nimic în pat şi care de-abia scot un sunet. Au impresia că ei fac ceva greşit şi se simt chiar complexaţi. De aceea e bine să îi spui ce doreşti, să exteriorizezi un pic ceea ce simţi şi să îl ajuţi să îţi ofere ceea ce vrei, chiar dacă asta înseamnă să îi vorbeşti. Nu-l va deranja deloc să îţi îndeplinească cerinţele.        
 
Dacă există înţelegere în cuplu, o să fie uşor să discutaţi despre ce vă doriţi unul de la altul. De ce să nu vă împărtăşiţi dorinţele şi fanteziile? O să fiţi plăcut surprinşi să descoperiţi că aveţi multe dorinţe asemănătoare.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu