Dragoste si Sex Relatii

Despre ce barfesc barbatii?

Despre ce barfesc barbatii?Barbatii barfesc uneori chiar si mai mult decat femeile. Le place barfa, insa nu vor recunoaste asta, nici daca ii atingi cu fierul de calcat. Barfa e considerata o trasatura pur feminina, iar barbatii se simt jigniti daca le pui o astfel de eticheta, aceea de barfitori. Dar cand acestia se intalnesc la o bere, gurile sunt slobode si petrec ore intregi la taclale. In unele cazuri, barbatii pot fi in discutii mult mai duri si mai rautaciosi decat sunt femeile, si noi stim bine ce abilitate infloritoare si pasionala detinem in ce priveste barfa.
 
Despre ce barfesc :
 
Pe primul loc sunt femeile, acesta este subiectul de baza. Fie ca suntem bune, rele, pasionale sau rautacioase, ca le-am ranit inima sau ca le aducem soarele in viata, suntem principalul subiect.
Pe al doilea loc se situeaza sexul, pentru ca sunt masculi si le place sa se laude fie cu noile achizitii, fie cu noile pozitii ori cu senzatiile bestiale pe care le-au simtit cu una sau alta.
Pe al treilea loc este sportul, fiecare cu parerile si optiunile sale si pe care tin sa le faca cunoscute printre restul baietilor.
Pe al patrulea loc sunt gadget-urile, iar aici subiectul este interminabil – de la laptop-uri la tablete, de la ultimul model de iPhone pana la ce jocuri sunt la moda acum.
Pe al cincilea loc este politica, care reprezinta de asemenea un subiect care starneste pasiune in discutiile masculine, fiecare incercand sa isi impuna parerea sau sa isi exprime aprobarea/dezgustul fata de unele alegeri sau personalitati politice.
Pe al saselea loc, fie ca sunteti de acord sau nu, este un subiect des intalnit si priveste faptul ca, dupa parerea lor, «femeile conduc foarte prost, incurca circulatia, nu stiu sa dea prioritate si, colac peste pupaza, mai au si o tona de tupeu la volan ».
 
Acum indiferent ca e vorba de barbati sau de femei, barfa in cantitati moderate poate fi uneori chiar o discutie amuzanta, relaxanta, ce te ajuta sa uiti un pic de propriile probleme si responsabilitati. Atat timp cat nu planuiesti sa faci rau cuiva, nu are de ce sa dauneze.
           
P.S. Un specimen masculin care s-a simtit ofensat cand am spus ca barbatii barfesc la fel de mult ca femeile mi-a spus ca « Barbatii nu barfesc, acestia doar fac observatii corecte ».

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu