Dragoste si Sex Relatii

Cum iti dai seama ca este baiatul nepotrivit

Cum iti dai seama ca este baiatul nepotrivitSunt cateva semne care iti indica ca baiatul cu care te intalnesti nu merita sa ii oferi prea curand statutul de "iubit", cu atat mai putin sa il prezinti parintilor. Daca nu esti sigura daca este sau nu alesul, in randurile de mai jos gasesti o lista cu principalele semne care iti indica faptul ca nu are material pentru a incepe o relatie cu tine.

1.Un orgoliu nemarginit
Persoana cea mai importanta din viata lui este chiar el. Iar un astfel de baiat nu e bine de tinut langa tine pe o perioada lunga. Acesta nu va lua in seama sentimentele tale, considera ca el nu greseste aproape niciodata, iar daca greseste face in asa fel incat sa para ca este vina ta. Se comporta urat cu alte persoane din jurul lui, nu ia in considerare sentimentele sale, ii place sa creada ca el le stie pe toate iar tu ar trebui sa fii multumita ca el a ales sa fie cu tine. Sa ai incredere in tine este un lucru de apreciat, insa un orgoliu urias duce la un comportament egoist si asta ar trebui sa te avertizeze din timp ca ar trebui sa cauti sa te indepartezi de el si sa pleci intr-o directie opusa.

2. Te tine ascunsa
Rar mergeti la intalniri cu pritenii lui, parca prefera sa te tina la distanta de cunoscutii lui. Iar asta nu este un semn bun, inseamna ca nu are nici cea mai mica intentie sa transforme relatia voastra in ceva serios sau care sa reziste pentru o perioada lunga de timp.

3. Flirtul pentru el este ca un al doilea hobby
Iubeste femeile, ii place sa cucereasca mereu cate o noua fata, uneori doar pentru a-si maguli orgoliul lui masculin. Dar daca ai o iubita si tie tot iti zburda ochii dupa alte fete ceva cu siguranta este in neregula. Iar un iubit narvas nu prea iti aduce o liniste sufleteasca prea mare. Sa te faca sa fii geloasa aproape tot timpul este extrem de dificil de suportat pentru inima ta. Nu iti ofera nicio garantie ca daca vreo fata ii raspunde in final la flirtul acesta, nu va face pasul urmator. Nu poti sa te transformi intr-un gardian care sa isi pazeasca iubitul la orice pas pentru ca il stie de nepotolit. In afara ca e o lipsa de respect pentru tine, prin faptul ca flirteaza cu alte fete iti si zdruncina increderea ca sentimentele lui pentru tine ar fi in vreun fel sincere.

4. Tine totul pentru el
Nu isi face niciun plan de viitor cu tine. Si rar iti impartaseste sentimentele lui sau macar interesele pe care le are. Prefera sa te tina intr-o ceata totala. Este greu sa stai langa cineva care nu te lasa sa intri in viata lui pe deplin si care prefera ca discutiile sa fie la limita acceptarii. Sa fii langa cineva care de-abia te lasa sa il cunosti nu este o varianta pentru o relatie stabila.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu