Auto-cunoastere Relatii

Oficial impreuna!

Oficial impreuna!Daca ai indoieli ca sunteti un cuplu, inseamna ca undeva este o problema, iar daca raspunzi DA la toate punctele de mai jos, atunci fii sigura ca sunteti un cuplu si nici pe departe doar “amici”, care se inteleg de minune impreuna.

Sarbatorile si evenimentele speciale le petreceti impreuna. Nici nu se poate altfel. Sunt unele dintre cele mai importante zile din an si nu doriti sa le petreceti separat.

Mereu gasiti timp sa va vedeti, sa stati de vorba, sa mancati impreuna, uneori doar chiar si pentru o simpla plimbare in parc.

Va faceti planuri de viitor impreuna, fie profesionale, fie personale. Tot ce conteaza e ca sunteti prezenti unul in viata celuilalt.

Nu exista zi in care sa nu vorbiti, sa nu va duceti dorul sau sa nu va spuneti Noapte buna.

Iti concentrezi toata atentia asupra lui si nu iesi in oras cu alti baieti. Preferi sa le refuzi invitatiile cu diplomatie, insa repede.

Prima persoana careia vrei sa iti impartasesti un succes, o tristete este el/ea, cel/cea cu care petreci timpul si iti este alaturi.

Aveti prieteni comuni si iesiti destul de des cu acestia. Toata lumea va chestioneaza si stie sigur ca formati un cuplu.

Daca ai nevoie de ceva, ea/el este prima persoana pe care o suni ca sa iti faca rost de acel lucru.

Aveti relatii intime constante, adica nu s-a intamplat intr-o noapte, din greseala sau la betie, si atat. Chiar se repeta des si foarte bine!

Daca ai raspuns cu Da la toate intrebarile de mai sus, cu siguranta esti intr-o relatie. Iar in cazul in care aceasta emblema nu a fost aratata oficial, ai face bine sa o definesti destul de repede.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu