Familie Relatii

Greseli care nu sunt facute de un cuplu puternic!

Greseli care nu sunt facute de un cuplu puternic!Cand iti iubesti relatia in care te afli, cand iti iubesti partenerul cu adevarat, anumite lucruri nu le faci niciodata. Pentru ca esti suficient de puternica, pentru ca ai suficienta incredere si pentru ca iti doresti cu adevarat ca relatia sa mearga.

Un cuplu puternic niciodata nu supraanalizeaza un gest, un lucru, o situatie, intrucat arma lui principala este increderea. Nu exista posesivitate si gelozie dusa la extrem, aceste fiind lucruri toxice.

Partenerii care se iubesc cu adevarat sunt impreuna intrucat se completeaza, nu pentru ca au nevoie de celalalt pentru bani, statut social, pentru a scapa de complexe sau din cu totul alte motive decat cele care ar trebui cu adevarat sa-i uneasca.

Nu folosesc santajul emotional sau diverse greseli din trecut pentru a obtine ce doresc. Oamenii puternici nu folosesc astfel de tertipuri. Ei cauta sa traiasca clipa si sa devina mai buni impreuna, privind spre viitor, nu in trecut.

Stiu bine ca, atunci cand sunt probleme in cuplu, solutii nu se gasesc in afara lui. Partenerii nu cauta o alta persoana pentru a le bandaja inima ranita sau orgoliul calcat, ci vor dori prin propriile puteri sa rezolve problema.

Indiferent cat de suparati ar fi unul pe celalalt, niciodata nu vor inchide caile de comunicare. Intotdeauna vor acorda o sansa celuilalt de a spune ce simte si de a gasi solutii spre o impacare rapida, nu vor taragana nefericirea pana la un numar nelimitat de zile.

Cu adevarat, o relatie de succes, fericita si sanatoasa are nevoie de doi parteneri puternici, care stiu ce vor, ce isi doresc si care vor face tot posibilul pentru a obtine acest lucru. Cred cu siguranta ca cel mai important lucru dintre toate este ca isi doresc amandoi sa fie impreuna si sa intampine obstacolele, dar si momentele fericite tinandu-se de mana!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu