Dragoste si Sex Relatii

Care sunt marile temeri ale unui barbat in pat?

Care sunt marile temeri ale unui barbat in pat?Barbatii sunt mai relaxati, mai calmi, mai aventurosi, mai curajosi. Daca i-ai intreba, nici unul nu ar avea nimic rau de spus despre el. Considera ca doar femeile sunt mult prea complexate si se agita mult.

Totusi, si barbatii au cateva frustrari in pat, care ii pot impinge pana la panica si ii complexeaza, diminuandu-le performantele intime.

1. Frica cea mai mare e legata de impotenta. Se poate intampla indiferent de varsta. Este ca un cosmar ingrozitor, dar mai rau se simte atunci cand incepe sa caute scuze pentru faptul ca nu-si mai poate satisface partenera.

2. Desi majoritatea barbatilor sustin ca femeile sunt prea complexate, ei sunt la fel de complexati ca noi, mai ales cand vine vorba sa se dezbrace pentru prima data in fata iubitei. Daca ti se pare ca are burtica? Daca vei considera ca are doua picioare ca de pui, fara carne pe ele? Daca te vei speria de pilozitatea lui?

3. Unul din gandurile care ii panicheaza priveste placerea partenerei. E o temere ce ii poate determina sa refuze o fata pe motiv ca nu pot fi la potentialul lor maxim. Mai bine fara decat cu privirea ei nesatisfacuta si dezamagita.

4. Din topul temerilor nu are cum sa lipseasca mitul “marimea nu conteaza”. Daca vrei sa omori cu adevarat orgoliul unui barbat, e simplu: spune-i ca o are “prea mica” si va fi distrus pe vesnicie. Indiferent cu cate fete ar fi dupa aceea si cat de laudate ar fi prestatiile lui, va auzi mereu reprosul tau.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu