Dragoste si Sex Relatii

Obisnuinte care iti pot distruge relatia

Obisnuinte care iti pot distruge relatia

O relatie serioasa si de lunga durata, cu siguranta, va intampina in drumul ei si multe obstacole, care trebuie depasite impreuna.
 
Daca iti doresti sa eviti aparitia conflictelor si a dramelor in viata de cuplu, este suficient sa rezisti ispitei de a apela la cele 7 obisnuinte enumerate in randurile de mai jos:
 
1.   Nu ii critica familia. Cu bune, cu rele, nu conteaza. Este vorba de familia lui, iar "sangele apa nu se face". Chiar daca tie nu-ti plac, evita-i rudele sau pastreaza strict o relatie diplomata. Nu uita: tu iti construiesti o viata alaturi de el si trebuie sa il accepti cu tot cu familie.

2.  Spionajul. Este foarte tentant sa-ti verifici partenerul, dar aceasta lipsa de incredere poate provoca aparitia unor fisuri in relatie, care mai apoi sa o distruga.

3.   Certuri in locurile publice. "Rufele se spala acasa", nu de fata cu toata lumea. Daca ai ceva de reprosat, doar urechile voastre trebuie sa auda. Orgoliul masculin devine si mai irascibil cand il dojenesti in public.

4.   Aspectul fizic conteaza. Chiar daca sunteti de multi ani impreuna, nu trebuie sa uiti ca atractia fizica face parte din pachetul "relatie". Asadar, trebuie sa ai grija de tine nu numai pentru el, ci si pentru ca, pe masura ce te simti mai bine in pielea ta, vei fi mai increzatoare in propria persoana.

5.  Nu incerca sa-l imbunatatesti. El are propria personalitate, de care te-ai indragostit. Daca la inceput l-ai iubit cu tot cu geaca lui verde, nu te astepta acum sa poarte sacou. Nimeni nu poate schimba o persoana daca aceasta nu isi doreste.

6.  Suparari scurte. E normal sa mai fiti si suparati, dar niciodata nu va culcati certati, nu tineti de orgoliu doar pentru a vedea care cedeaza primul. Nu se merita. Mai bine imbratisati si cu zambetul pe buze, decat fiecare in coltul lui, incruntat si nefericit.

7.  Minciuni. Poate ai cele mai bune intentii spunand o minciuna, dar nu uita: drumul catre o relatie frumoasa nu poate fi construit avand la baza minciuna.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu