Dragoste si Sex Relatii

Nu vreau sa te uit!

Nu vreau sa te uit!Dupa o despartire, tot ce iti doresti e sa stergi cu buretele trecutul relatiei voastre. Ai vrea, daca ai putea in acel moment, sa apesi pe un buton si sa dai delete amintirilor. Vrei sa iti smulgi din inima durerea si iubirea pe care o mai simti pentru fostul partener. Eu nu, nu vreau sa te uit!
 
Aleg sa nu te uit, sa nu ascund amintirele intr-o cutie si sa o ascund  intr-un colt intunecat al sufletului meu. Aleg sa nu te uit pentru ca:
 
–          alaturi de tine am fost fericita;
–          alaturi de tine m-am simtit cea mai iubita si cea mai frumoasa femeie;
–          alaturi de tine am ras si am construit momente extraordinare;
–          alaturi de tine, totul a fost posibil;
–          alaturi de tine, toate visele mele s-au indeplinit;
–          alaturi de tine am crescut, m-am maturizat si am invatat sa ma apreciez, sa am incredere in mine si sa ma cunosc si mai mult;
–          alaturi de tine am invatat sa iert si sa invat ca fiecare moment poate fi transformat intr-o clipa atat de romantica, incat ar putea parea o fila de poveste;
–          alaturi de tine mi-am simtit inima atat de indragostita, incat nu stiam ce sa mai fac cu atata iubire;
–          alaturi de tine am descoperit ce inseamna cu adevarat sa fii indragostit;
–          alaturi de tine am descoperit ce inseamna sa oferi totul fara sa astepti nimic in schimb si sa nu ai nici un regret;
–          alaturi de tine am trait orice emotie la maxim.
 

Renunt la persoana ta, renunt la noi ca relatie. Dar nu voi renunta la acele amintiri si niciodata nu voi renunta sa uit la ce am simtit atunci, pentru ca a fost aproape de perfectiune. Nu am mai descoperit pe nimeni care sa imi ofere acel sentiment de implinire. Am descoperit persoane care ma iubesc, care ma fac sa rad, care imi ofera orice ca sa ma vada zambind, care ma respecta si care ar face totul pentru mine.
            Iar acum sunt suficient de matura sa renunt la noi, dar am ajuns sa ma cunosc suficient de bine si sa respect si apreciez ceea ce simteam atunci.
Iti multumesc ca am avut norocul sa te am in viata mea, chiar si doar pentru o scurta perioada. Pentru ca m-ai invatat sa ma iubesc mai mult si sa ofer iubire.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu