Auto-cunoastere Relatii

O pauza de la ura!

O pauza de la  ura!Te-ai indragostit si ti-ai pus inima pe tava! Ai oferit tot ce puteai oferi, iubire, intelegere, calm, timp, poate chiar si bani! Si ce sa vezi! Tu ai dat totul, iar el a plecat!

E dur, poate, ce spun, dar iubirea nu se poate cumpara… nici cu timp, nici cu rabdare, nici cu dragoste. Daca el te iubeste, te iubeste si atat. Nu conteaza ca nu esti cea mai frumoasa din lume, ca nu ai avere si nici nu te folosesti de ceea ce esti si ai ca sa-l tii alaturi! Te iubeste asa cum esti si atat! Daca nu tine suficient la relatie, mai devreme sau mai tarziu va veti desparti!

Cand vine sfarsitul te simti umilita, tradata, simti ca ti-a inselat asteptarile, ca ai investit totul si nu ai primit ceea ce iti doreai in schimb. Nu poti sa intelegi cum a fost dispus sa plece in ciuda eforturilor tale!

Iti vine sa urli, sa spargi farfuriile, sa-i pui otrava in pahar, sa-l vorbesti de rau, sa stergi definitiv trecutul vostru.

Ai dreptul la o pauza de ura!

Da, azi, maine si poimaine ai dreptul sa-l urasti! Striga, tipa, sparge, plangi, loveste, scrasneste! Fa tot ce trebuie pentru a elimina frustrarea, durerea si nemultumirea. Te-a ranit, te-a tradat, te-a dezamagit. Ai investit timp si iubire si te simti neindreptatita! Da, nu meritai asta!

Dar atentie! Nu merita nici sa ramai intr-o relatie in care el nu te iubea suficient de mult! Meriti sa fii langa cineva care sa stie ce inseamna cu  adevarat respectul.

Da, striga, tipa, sparge, plangi, loveste, scrasneste! Descarca-te! Ai dreptul la un timp de ura!

Apoi respira adanc si realizeaza ca meriti ceva mai bun si ca ai fost extrem de norocoasa ca a plecat din viata ta. Cum sa construiesti un viitor cu cineva care nu te iubea nici 10% din cat il iubeai tu? Cum sa fii intr-o relatie in care doar unul lupta?

Alege sa urasti o clipa si apoi sa fii fericita o viata! Mergi mai departe cu inima deschisa! Pentru ca ar fi pacat sa nu te eliberezi ca, mai apoi, sa primesti in viata ta un barbat care te-ar face cu adevarat sa te simti deosebita!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu