Auto-cunoastere Relatii

Nu toate femeile sunt la fel!

Un barbat poate schimba o femeie! Poate schimba felul in care ea simte, in care vede viitorul, ba chiar ii poate influenta dorintele! Da, un barbat poate schimba o femeie in bine sau in rau. Un lucru, insa, nu poate sa-l controleze, si anume puterea ei de a merge mai departe!

O femeie poate iubi in multe feluri: poate iubi cu ochii, cu corpul, cu inima, cu dorinta, cu patima. Poate iubi o zi, o luna sau pe viata. O femeie este in stare pentru iubirea ei sa ofere totul sau nimic. Este in stare sa se razboiasca cu intreaga lume, este gata sa renunte la tot si sa inceapa de la zero doar pentru tine, este dispusa sa intoarca spatele la tot ce si a dorit, la tot ce a visat daca tu ii ceri asta, este in stare sa isi schimbe tot grupul de prieteni daca tie nu iti plac.

Nu toate femeile sunt la fel!O femeie iti poate zambi azi si te poate nimici cu privirea maine. Te poate mangaia si apoi te poate biciui cu vorbe dure. Te alinta si apoi te zgarie! Iti poate sopti in seara asta vorbe dulci si maine nici sa nu doreasca sa iti auda vocea! Azi te va trata ca pe un print iar maine te poate trata ca pe un sclav. Iti poate da senzatie ca esti totul pentru ea si intr-o clipa sa uite de existenta ta. Da, o femeie iti poate oferi inima ei pe tava, dar ti-o si poate lua!

Unele femei vor barbati care sa fie armasari in pat si sa cunoasca toate placerile carnale; altele isi doresc barbati care sa le faca sa zambeasca in fiecare zi; altele vor masina, apartament si o stare financiara buna; mai sunt, de asemenea, si cele care vor doar sa fie tinute de mana, cele care ar fi in stare sa iti aduca mancarea la pat, doar sa le iubesti etc. Altele, insa, vor un barbat la fel de puternic ca ele, care sa le provoace si sa le stimuleze inteligenta, ba chiar sa le ofere siguranta.

Este adevarat, nicio femeie nu este la fel!

Unele stiu exact ce vor de la viata, iar altele descopera in fiecare zi ca vor altceva.

Indiferent de persoana, in final vor acelasi lucru: sa iubeasca si sa fie iubite! Nimic mai mult, nimic mai putin. Si tocmai pentru ca femeile nu sunt la fel, poti sa o gasesti pe cea potrivita tie.

Dar nu te juca cu inima unei femei. Desi toate sunt atat de diferite, un lucru il au in comun: suferinta. Fiecare trece peste durere in felul ei si nimeni nu trebuie sa judece modul in care hotarasc sa lipeasca bucatile de inima pe care tu te ai hotarat sa o zdrobesti in mii de bucati!

 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu