Dragoste si Sex Relatii

Pentru tine, draga mea femeie!

Pentru tine, draga mea femeie!Ai probleme, intrebari, indoieli, suferinte! Parca azi, toata povara lumii s-a asezat pe umerii tai si vrea sa te doboare! Totul in jur te irita, nu vrei sa auzi, nu vrei sa asculti, nu vrei sa vezi. Tot ce iti doresti e sa fugi, sa arunci grijile si responsabilitatile in bratele altcuiva! Pentru o clipa, doar pentru o clipa, ai vrea sa nu mai fii tu!

Azi iti spun sa fii puternica!

Fii puternica pentru ca nimeni altcineva in afara de tine nu poate sa iti duca luptele. Incapataneaza-te sa razbesti, ambitioneaza-te sa reusesti chiar daca cei din jur te descurajeaza; fii pregatita sa risti, chiar daca nimeni nu crede in tine. Fii curajoasa! Iti cer sa fii curajoasa pentru ca meriti sa lupti pentru tine. Poate ca as vrea sa iti spun ca, in urmatoarea zi, va veni un cavaler pe un armasar, sa te salveze, dar stii bine ca te-as minti, ca as indulci situatia pentru o secunda.

Fii eroina propriei povesti! Fii exceptia de la regula! Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca nu meriti ceea ce iti doresti! Pentru ca meriti sa fii fericita, sa zambesti, sa ai demnitate, sa fii mandra de tine, sa te simti frumoasa! Ai dreptul sa visezi si sa iti pui dorinte! Lupta pentru tine, transforma povestea ta intr-una frumoasa, in care nu te-ai dat batuta, in care ti-ai tinut fruntea sus, in care ai stiut ca, indiferent cat de greu iti e, nu te-ai lasat calcata in picioare.

Draga mea, crede-ma cand iti spun: de la tine incepe schimbarea! Toti acei factori externi, despre care tu ai impresia ca iti dirijeaza destinul, sunt doar o iluzie! Tu iti poti schimba soarta! Ai incredere in tine, poti sa faci tot ce iti doresti! Nu exista problema fara solutii! Chestiunea e daca esti pregatita pentru schimbare, daca vrei sa urmezi alta cale, daca esti dispusa sa risti.

Eu sunt aici ca sa-ti aduc aminte ca meriti! Meriti sa lupti pentru tine, sa-ti construiesti viata asa cum vrei tu: cu greseli, succese, ambitii, dorinte. Nu te opri din drum, nu te multumi cu putin. Continua sa evoluezi!

 

Fii propria ta eroina!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu